Ostani doma
Novosti / Crna kronika

STRAVIČNI DETALJI TRAGEDIJE

U automobilu u Kninu pronađeno mrtvo dijete: 'Susjedi su rekli da ga je otac trebao voditi u vrtić...'

Policija je potvrdila pronalazak djeteta, a više informacija trebalo bi biti poznato nakon očevida

Strašna tragedija u Kninu. Dijete vrtićke dobi preminulo je u automobilu. Prema informacijama koje smo dobili, beživotno tijelo pronađeno je u vozilu. Okolnosti ove tragedije za sada nisu poznate.

Policija je potvrdila pronalazak djeteta, a više informacija trebalo bi biti poznato nakon očevida. U Kninu je Nikolina Radić.

Je li očevid u međuvremenu završio i zna li se uzrok ovog stravičnog događaja? 

Terenski je dio završio, pokupili su se i policajci i forenzičari i oni iz županijskog državnog  odvjetništva koji su naložili očevid. Sada ide drugi dio posla, još ne mogu ići ni sa kakvim informacijama.

Što je bilo?


Na ovom parkingu dijete je ostalo u crnom automobilu koji je u vlasništvu oca djeteta. Dijete je staro oko 4 - 5 godina. Otac ga je trebao voditi u vrtić.  Zašto je dijete ostalo u automobilu, nije poznato. Je li moguće da ga je zaboravio, ne zna se. Majka je kasnije išla po dijete u vrtić, tamo ga nije našla. Je li dijete plakalo ili vikalo nije poznato, ali radnici s obližnjeg gradilišta su bili ovdje do maloprije, pa zbog buke se nije ni moglo dijete čuti. Uglavnom, strašna tragedija kojom su svi šokirani. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!