Ostani doma
Novosti / Crna kronika

ne likuje, ali...

Nakon uhićenja sudaca u Osijeku, oglasio se Mamić: 'Sve što sam iznio o svim sucima je apsolutna istina'

"Bio sam sam kao svjetionik i svjetlio sam u mraku u kojem su mi rijetki bili željni pomoći", poručio je Zdravko Mamić

Nakon što su jutros u Osijeku privedena trojica sudaca Županijskog suda koje je javno iskompromitirao i prozvao za korupciju, očekivano se iz BiH oglasio pravomoćno osuđeni Zdravko Mamić.  

Riječ je o sucima Darku Krušlinu, Zvonku Vekiću i Anti Kvesiću koji su se privatno družili s Mamićem dok mu je trajalo suđenje na osječkom Županijskom sudu, a bivši čelnik Dinama sve je potkrijepio fotografijama i drugim materijalom. Tvrdio je da su ga suci reketarili, a danas, nakon uhićenja, u objavi na društvenim mrežama, u sebi svojstvenom patetičnom tonu, kaže da ipak ne likuje.  

Vezana vijest

Osijek, uhićenje suci

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Neću likovati i neću slaviti, zahvalan sam Bogu što je nakon ovoliko patnje i suza moje obitelji, mene, te mojih suradnika konačno počinje progon reketara i lopova u sudačkim krugovima. Nakon što sam prije 8 mjeseci poslao famozni USB s dokazima državnim tužiteljima, te 3 mjeseca nakon što smo svi vi koji čitate i ja krenuli u borbu za Reformu pravosuđa jutros su uhićeni krivosuci koje sam prozvao te protiv njih počinje kazneni progon, baš kao što sam i najavio. Bio sam sam kao svjetionik i svjetlio sam u mraku u kojem su mi rijetki bili željni pomoći. Nitko mi nije vjerovao, svi su govorili da je moja borba uzaludna, organizirali su blokade kako bi me prikazali lažljivcem i demonom, a sve što sam ja izrekao o njima je samo istina, istina i ISTINA! Molio sam ih da odstupe javno i spase se, danas su odvedeni. Žrtvovao sam sebe i živote svojih bližnjih jer sam bio reketaren, ucjenjen i morao sam slušati kriminalce u krajnjoj nuždi, ali danas je istina dobila potvrdu. Apsolutno sve objave i dokazi koje sam iznio u javnosti o svim sucima koje sam spomenuo su apsolutna istina, a svima vama želim zahvaliti na podršci koja je pokrenula borbu protiv lopova, šarlatana i kriminalaca u pravosuđu. Ta borba neće stati dokle god hrvatsko pravosuđe ne bude pravosuđe koje brine o pravu i pravdi svakog čovjeka, a ne o reketu i nečijim privatnim interesima. Znam da je mnogima među vama ovaj današnji dan vratio osmijeh na lice i dao motiv više u vašim borbama s krivosuđem, a ja se nadam da će pravda i pravo u Hrvatskoj omogućiti istini da pobijedi! PODIJELI ZA REFORMU PRAVOSUĐA!

Sudac Darko Krušlin privođenje

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!