Ostani doma
Novosti / Crna kronika

detalji nesreće

Završen očevid teške nesreće u Zagrebu. Policija ne zna tko je poginuli biciklist

Završen očevid teške nesreće u Zagrebu. Policija ne zna tko je poginuli biciklist
Pixsell

Tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Jutros deset do devet dogodila na križanju Zagrebačke avenije i Ulice Hrvatskog sokola u smjeru zapada, u kojoj su poginule dvije osobe. 

Policija je službeno objavila kako se nesreća dogodila u 8:48 te da su se sudarili motociklist i biciklist. Promet je Zagrebačkom avenijom, od Ulice Hrvatskog sokola do Rudeške ceste, bio u potpunosti prekinut do 11:45.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Danas, 20. lipnja oko 8.40 sati, 24-godišnjak je upravljao motociklom marke Suzuki zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se sjevernim kolnikom Zagrebačke avenije lijevom prometnom trakom za ravno u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Hrvatskog sokola, ušao je u raskrižje i nastavio vožnju zadržavajući smjer kretanja za vrijeme dok je na semaforu za njegov smjer kretanja bilo upaljeno neutvrđeno prometno svjetlo. Tom prilikom, prednjim dijelom motocikla naletio je na desnu stranu bicikla marke Fuji kojim je upravljao zasad nepoznati vozač, a kretao se biciklističkom stazom prelazeći sjeverni kolnik Zagrebačke avenije preko pješačkog prijelaza s istočne strane raskrižja u smjeru sjevera za vrijeme dok je na semaforskom uređaju za njegov smjer kretanja bilo upaljeno neutvrđeno prometno svjetlo.

Od tog naleta motocikl se nastavio nekontrolirano kretati sjevernim kolnikom Zagrebačke avenije u smjeru zapada, nakon čega je u padu na desnu bočnu stranu prednjim dijelom naletio na stražnji dio osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 29-godišnjak, a kretao se sjevernim kolnikom Zagrebačke avenije desnom prometnom trakom za ravno ispred navedenog,  u istom smjeru.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno su stradali vozač motocikla i zasada nepoznata muška osoba, a tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Očevid prometne nesreće obavila je zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u zagrebu uz asistenciju Ekipe za očevide II. postaje prometne policije Policijske uprave zagrebačke.

Za vrijeme obavljanja očevida promet od Zagrebačke avenije od raskrižja Ulica Hrgovići i Dragutina Golika do raskrižja s Rudeškom cestom bio je obustavljen u potpunosti te se preusmjeravao okolnim ulicama od 09.40 do 11.30 sati.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!