Ostani doma
Novosti / Crna kronika

određen pritvor

Odvjetnik vozača autobusa: 'On nikome u niti jednom trenutku nije rekao da je zaspao'

Odvjetnik vozača autobusa: 'On nikome u niti jednom trenutku nije rekao da je zaspao'
Ivica Galovic/PIXSELL

Rekao je i kako je vozač još uvijek bio u krvavoj odjeći

Istražni sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu Mile Soldo donio je odluku o istražnom zatvoru za vozača kosovskog autobusa koji je u nedjelju ujutro sletio s autoceste kod Slavonskog Broda.

Igor Cišper, odvjetnik vozača, kazao je u izjavi za medije nakon donošenja odluke da je uspio razgovarati sa svojim klijentom te da mu je žao što se sve dogodilo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rekao je i kako je vozač još uvijek bio u krvavoj odjeći.

"Koliko ja imam informaciju od njega, on nikome u niti jednom trenutku nije rekao da je zaspao", rekao je odvjetnik Igor Cišper i dodao da će zadržati za sebe što mu je točno rekao vozač.

Vezana vijest

Slavonski Brod: Vozač autobusa u pratnji policije priveden u Županijsko državno odvjetništvo

"Ja ne znam kako je državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu došlo do tog zaključka", izjavio je komentirajući priopćenje prema kojem je mogući uzrok nesreće umor vozača i nesposobnost da sigurno upravlja vozilom.

Na pitanje što će biti dalje, kazao je da je sada određen istražni zatvor na mjesec dana pa će se onda vidjeti što će dalje poduzimati, uključujući i eventualni prijedlog o prepuštanju slučaja kosovskom pravosuđu.

Podsjetimo, uhićeni vozač upravljao je autobusom u trenutku slijetanja s autoceste A3 Zagreb - Lipovac, uslijed čega je poginulo deset osoba, a više od 40 je ozlijeđeno. Među deset poginulih je i drugi vozač autobusa.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!