Ostani doma
Novosti / Crna kronika

OJBAVILI PRIOPĆENJE

Policija potvrdila sinoćnje informacije RTL-a: Žena na Krku umrla od trovanja alkoholom, partner prijavljen jer nije pomogao

Policija potvrdila sinoćnje informacije RTL-a: Žena na Krku umrla od trovanja alkoholom, partner prijavljen jer nije pomogao
RTL

Protiv njenog partnera podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku

Nalazom obdukcije i toksikološkim vještačenjem utvrđeno je da je 47-godišnja Ruskinja s njemačkom adresom preminula u gradu Krku zbog akutnog trovanja alkoholom, javlja Policijska uprava primorsko-goranska.

Policija je utvrdila da je žena u krvi imala 3,6 promila alkohola te da je umrla dva dana prije nego što je policija pronašla njeno tijelo. Njen partner, 46-godišnji njemački državljanin kojeg je policija zatekla u apartmanu je kazneno prijavljen jer nije pružio pomoć.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, policija je prekjučer prvo objavila da se u gradu Krku dogodilo ubojstvo strane državljanke. Dok se tijekom dana u Krku sumnjalo da ju je zadavio njen 46-godišnji partner, RTL je doznao da nema ozljeda koje bi upućivale na ubojstvo te da je vjerojatan uzrok smrti trovanje alkoholom. 

Vezana vijest

krk

Policija je također objavila kako je u utorak navečer obaviještena o pronalasku tijela žene u apartmanu u gradu Krku. U apartmanu su zatekli i 46-godišnjeg njemačkog državljanina koji je uhićen i priveden pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,9 promila.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da nije pomogao ženi, te je zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela nepružanje pomoći, protiv njega podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se otkrile sve okolnosti ovog nesretnog događaja, izvijestila je PU primorsko-goranska.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!