Ostani doma
Novosti / Crna kronika

BIJEG NA ZAPAD

Nestali su iz Hrvatske kako bi izbjegli zatvor, prevarili poznanike i ostavili ih u dugovima, a onda ih je razotkrila objava na Instagramu

Nestali su iz Hrvatske kako bi izbjegli zatvor, prevarili poznanike i ostavili ih u dugovima, a onda ih je razotkrila objava na Instagramu
hassanidotson/Instagram

Supružnicima iz Pule je 2012. određen pritvor te je za njima raspisana međunarodna tjelarica

Općinski sud u Puli donio je 2012. godine sudsku presudu prema kojoj su supružnici Sanja i Igor Vučković nepravomoćno osuđeni na po pet godina zatvora zbog prevare sugrađana.

Supružnici su, naime, svoje prijatelje i poznanike iz Pule navukli da za njih podižu kredite u više banaka ili im budu jamci. Nakon podnošenja prvih kaznenih prijava supružnici su nestali iz države te se pretpostavljalo da su pobjegli u Srbiju. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Supružnicima je 2012. presuđeno da im se oduzima 110.000 eura i 235.000 kuna protupravno stečene imovinske koristi, na čije će se iznose zaračunati i zakonske kamate. Sutkinja Vera Glasnovic Gjoni, koja je donijela ovu presudu 2012. godine, supružnicima Vučković je odredila pritvor te za njima raspisala međunarodnu tjeralicu. 

Vezana vijest

Casa Delphia

Od tada im se gubi svaki trag, sve dok se nedavno u domaćim i stranim medijima nije pojavila vijest da se njihova kćer zaručila za poznatog američkog nogometaša Hassanija Dotsona na stadionu Allianz Field u Saint Paulu u saveznoj državi Minnesota u SAD-u, piše Glas Istre.

 

Taj je trenutak bio ključan da prevareni pojedinci iz Pule i okolice povežu točkice i shvate da su supružnici Vučković s djecom pobjegli u Ameriku, a ne u Srbiju, kako se isprva nagađalo.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!