Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Nema teže ozlijeđenih?

Brutalna tučnjava u zagrebačkoj Dubravi, obračunali se BBB i navijači Legije: 'Čula se užasna buka, bacali su baklje jedni na druge'

Iz zagrebačke dubrave stižu nevjerojatne vijesti. Tučnjave Bad Blue Boysa i poljskih navijača doslovno je zapalila cijeli kvart.

Iz zagrebačke Dubrave stižu nevjerojatne vijesti. Tučnjava Bad Blue Boysa i poljskih navijača doslovno je zapalila cijeli kvart.

Počela je nešto prije 22 sata, a navodno je prema nepotvrđenim informacijama bila organizirana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U tučnjavi između pripadnika Bad Blue Boysa i poljskih navijača Legije sudjelovalo je oko 200-tinjak ljudi, a prema za sada prikupljenim podacima, nema ozlijeđenih, izvijestila je PU zagrebačka.

U Dankovečkoj ulici oko 21,30 sati izbila je tučnjava u kojoj je sudjelovalo oko 200 navijača, potvrdio je PUZ Hini.

Policijski službenici bili su prisutni od samog početka te su spriječili mogući veći sukob, a prema za sada prikupljenim informacijama nema ozlijeđenih.

Utvrđivanje okolnosti događaja i policijsko postupanje je u tijeku.

Prema pisanju medija i izjavama svjedoka, navijači su sa sobom imali letve, palice, uzimali su stolice s terasa kafića i gađali se s njima. Manja se grupa sukobila na jednom od obližnjih parkirališta, te se su jedni na druge bacali baklje, a zatim i kamenje.

Pozivajući se na izvore iz navijačkog miljea, mediji pišu kako se navodno radi o planiranoj provokaciji Poljaka koji su autobusima, dijelom s jadranske obale gdje su se nalazili na ljetovanju, dijelom iz inozemstva, došli u Zagreb kako bi izazvali nerede uoči sutrašnje utakmice kvalifikacija za nogometnu Ligu prvaka između Dinama i Legie.

Vezana vijest

Policija, ilustracija

Navijači su sa sobom imali letve, palice, a potom su uzimali stolice s terasa te se njima krenuli gađati. Manja grupa se sukobila na jednom od obližnjih parkirališta te se su jedni na druge bacali baklje, a zatim i kamenje. 

"Čula se užasna buka, vikali su i derali se. Trčali su, bacali baklje jedni na druge, policija ih je pokušala okružiti, ali bezuspješno, uopće se na njih nisu obazirali niti na interventu. Lomili su sve pred sobom, izletili na Aveniju Dubrava i tamo se nastavili tući", pričaju šokirani svjedoci za 24 sata
 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!