Ostani doma
Novosti / Crna kronika

uzrokovao prometnu nesreću

88-godišnjak se uključivao na cestu: Petero ozlijeđenih, dijete prebačeno u KBC Split

88-godišnjak se uključivao na cestu: Petero ozlijeđenih, dijete prebačeno u KBC Split
Dusko Jaramaz/PIXSELL

U navedenoj prometnoj nesreći vozačica Škode i dva djeteta suputnika su zadobili teške tjelesne ozljede te su vozačica i jedno dijete zadržani na liječenju.

U prometnoj nesreći koja se u petak, 20. kolovoza u 9 sati i 10 minuta dogodila u Šibeniku, predio Njivice, tri osobe su teže, a dvije lakše ozlijeđene te su sve tri teže ozlijeđene osobe zadržane na bolničkom liječenju.

Do prometne nesreće je došlo kada 88-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Jeep šibenskih registarskih oznaka, prije uključenja na glavnu prometnicu s benzinske postaje nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom kojom prilikom na sjevernoj prometnoj traci, u koju se uključivao, udara u osobni automobil Škoda šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljala 39-godišnjakinja. Od siline udara Jeep je ostao na prometnoj traci dok je Škoda nakon udara prešla na suprotnu prometnu traku i zatim sletjela na kameno-zemljanu površinu, piše Dalmacija danas

Vezana vijest

bjegunac šerif h

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U navedenoj prometnoj nesreći vozačica Škode i dva djeteta suputnika su zadobili teške tjelesne ozljede te su vozačica i jedno dijete zadržani na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku dok je drugo dijete prebačeno u Klinički bolnički centar Split. Vozač Jeepa i 87-godišnja putnica su zadobili lakše tjelesne ozljede.

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 88-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!