Ostani doma
Novosti / Crna kronika

RTL doznaje

Dvojica iz skupine uhićenih s bivšim županom Posavcem i bivšim gradonačelnikom Kovačem ostaju u pritvoru

Dvojica iz skupine uhićenih s bivšim županom Posavcem i bivšim gradonačelnikom Kovačem ostaju u pritvoru
Ilustracija: Luka Stanzl/PIXSELL

U pritvoru ostaju policajac koji je pomogao Kovaču, te pročelnik u Međimurskoj županiji Milorad Novković

Nakon što su jučer uhićeni Matija Posavec i Stjepan Kovač pušteni na slobodu - podsjetimo, bivši međimurski župan priznao je sve za što ga se tereti te je podnio ostavku na mjesto na koje je izabran prije niti četiri mjeseca - dvojici drugih osumnjičenika iz grupe koja je jučer uhićena određen je istražni zatvor, doznaje RTL. Ukupno je privedeno šest osoba.

 

U pritvoru ostaju policajac koji je pomogao Kovaču, te pročelnik Upravnog odjela za opću upravu i imovinsko-pravne poslove Međimurske županije Milorad Novković.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posavac je istražiteljima priznao da je primio mito, te je pušten da se brani sa slobode, a DORH je pritvor zatražio za za trećeokrivljenog, pročelnika Milorada Novkovića s kojim je Posavec dogovarao natječaje za poslove. Za što ih se sve optužuje pročitajte ovdje.

Vezana vijest

Stjepan Kovač

Podsjetimo, bivši gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač tijekom predizborne kampanje se rasplakao pred kamerama tvrdeći da prijete njemu i njegovoj obitelji, no prema tvrdnjama USKOK-a, on je tu prijetnju lažirao uz pomoć još dvojice muškaraca od kojih je jedan spomenuti policajac koji je zadržan u pritvoru. Više o tome za što se tereti Kovača i ostale pročitajte ovdje.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!