Ostani doma
Novosti / Crna kronika

nije pružao otpor

Policija za RTL.hr o incidentu u školi: Pijan došao na roditeljski sastanak, vikao, mahao nožem i zabio ga u stol

Policija za RTL.hr o incidentu u školi: Pijan došao na roditeljski sastanak, vikao, mahao nožem i zabio ga u stol
Marko Prpic/PIXSELL

'Obzirom na njegovo stanje u kojem se tada nalazio, kolima hitne pomoći je prevezen u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu'

U dvorištu osnovne škole Savski Gaj u Zagrebu tijekom roditeljskog sastanka na otvorenom je došlo do incidenta.

Naime, muškarac pod utjecajem alkohola je galamio i mahao nože. Srećom nitko nije stradao.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odgovor Policijske uprave zagrebačke prenosimo u cijelosti:

"jučer, 14. rujna oko 18.05 sati u Remetinečkoj ulici, u dvorište osnovne škole, došao je 52-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,90 g/kg, kojom prilikom je, na otvorenom prostoru dvorišta gdje se u to vrijeme održavao roditeljski sastanak, galamio i vikao.

Nadalje, oštrim je predmetom oštetio jedan od stolova, mahao njime i taj oštri predmet zabio u stol te sjeo na obližnju klupu. Uslijedio je poziv policiji od strane jednog roditelja i naš dolazak na mjesto događaja gdje je zatečen i bez uporabe sredstava prisile, priveden u službene prostorije. Prilikom navedenog događaja, ozlijeđenih osoba nije bilo.

S obzirom na njegovo stanje u kojem se tada nalazio, kolima hitne pomoći je prevezen u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu. Nakon pružene pomoći bit će doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje."

Incident je komentirao je i ministar Radovan Fuchs:

"On je došao u školu na krilima određenih čudnovatih ponašanja. Učiteljica je držala razrednu nastavu, bilo je nešto djece. Mislim da je bio alkoholiziran, zabio je mali džepni nož. To nije smišljena priča".

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!