Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Tuga velika

Policija objavila detalje strašne tragedije: Djevojčica izašla iz vlaka i podletjela pod stroj za popravljanje pruge. Pokušali su je reanimirati…

Policija objavila detalje strašne tragedije: Djevojčica izašla iz vlaka i podletjela pod stroj za popravljanje pruge. Pokušali su je reanimirati…
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Djevojčicu su sat vremena pokušali reanimirati, no od posljedica udara nažalost je preminula.

Pod stroj za popravak pruge oko 19,30 sati u Slobodnici kod Slavonskog Broda podletjela je i poginula 14-godišnjakinja, potvrđeno je u četvrtak navečer iz brodsko-posavske policije. Vraćajući se iz škole u Slavonskom Brodu ona je po izlasku iz vlaka neoprezno počela prelaziti prugu, no u tom  trenutku iz suprotnog smjera je naišlo vozilo koje služi za popravak željezničke pruge. Na mjestu nesreće djevojku su sat vremena bezuspješno pokušavali reanimirati, rekao je Hini glasnogovornik te policijske uprave Damir Brezić.

Policija je  objavila detalje teške nesreće u kojoj je život izgubila 14-godišnja djevojčica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U tijeku je očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti stradavanja. Iz policije su potvrdili da u nesreći nije bilo drugih ozlijeđenih osoba. Utvrđeno je kako je do nesretnog slučaja došlo oko 19:45 na južnom kolosijeku željezničke pruge.

"35-godišnji strojovođa je upravljao lokomotivom i kretao se južnim kolosijekom od zapada u smjeru istoka te je dolaskom do željezničke stanice Slobodnica došlo do udara lokomotive u 14-godišnjakinju koja je prelazila prugu nakon izlaska iz putničkog vlaka koji je prometovao sjevernim kolosijekom od istoka u smjeru zapada", objavila je policija. Djevojčicu su sat vremena pokušali reanimirati, no od posljedica udara nažalost je preminula.

Policijski službenici o događaju dostavljaju izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!