Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Potraga istražuje

Novost u slučaju žene pronađene na Krku: Policija je pronašla njen ruksak s jednim izuzetno važnim detaljem

RTL-ova Potraga istražuje bizaran slučaj žene koja je pronađena i spašena u divljini otoka Krka, a koja se ne sjeća kako se zove i odakle je. Sve pogledajte u emisiji u četvrtak.

Policija je pronašla ruksak žene koja je spašena u nedjelju 12. rujna na Krku, između mjesta Čižići i Rudine, sa stjenovite obale gdje se nalazila cijelu noć, dehidrirana i malaksala. 

Vezana vijest

Spašavanje nepoznate žene na Krku

Podsjetimo, ženu su u nedjelju spasili pripadnici HGSS-a, a navodno je na tom stjenovitom terenu provela cijelu noć.

Ne sjeća se kako se zove, nije uz sebe imala nikakve dokumente ni mobitel, a jedino što se o njoj zna jest da komunicira na engleskom.

Zbog svega toga je policija zatražila i pomoć javnosti, no zasad njihov apel nije polučio informacije koje bi otkrile identitet nepoznate žene koja je sada na liječenju u KBC-u u Rijeci.

Vezana vijest

žena krk

Ekipa RTL-ove Potrage istražuje slučaj te je doznala da je tijekom jutra na predjelu obale, dosta udaljenom od mjesta gdje je nepoznata žena nađena, policija pronašla njezin ruksak!

Međutim, sadržaj ruksaka nije istražiteljima pružio željene informacije o njenom identitetu. Uz sprej za komarce i još neke sitnice koje bi svaki turist ponio sa sobom na izlet, u ruksaku je pronađen i novčanik, no bez dokumenata i bez novca. Riječ je o važnom detalju, jer je neobično da u novčaniku nije bilo ničega.

Što se dogodilo tako i dalje ostaje misterij. Sve detalje ovog nezabilježenog slučaja pogledajte u emisiji Potraga u četvrtak navečer nakon RTL-a Danas.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!