Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Ispituju motiv

Austrijski mediji o osumnjičenom ubojici svojih troje djece: 'Bečanin je, čini se, bio depresivan'

Austrijski mediji o osumnjičenom ubojici svojih troje djece: 'Bečanin je, čini se, bio depresivan'
screenshot/mediji

Veleposlanstvo Republike Austrije u Zagrebu u kontaktu je s nadležnim hrvatskim vlastima, prenosi se kad se očekuje obdukcija tijela djece

Austrijski Der Standard u svojoj vijesti o nezapamćenom trostrukom ubojstvu vlastite djece navodi da je riječ, izrijekom, o Bečaninu. Riječ je o agencijskoj vijesti APA, koja isključivo prenosi anonimne podatke o "56-godišnjem osumnjičeniku" koji je najavio samoubojstvo na društvenim mrežama i koji je u nesvijesti pronađen u stanu uz tijela djece.

U nastavku Der Standard donosi niz brojeva institucija za krizna stanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kleine Zeitung donosi, pak, autorski članak, opet uglavnom na temelju podataka iz hrvatskih medija, ali uz detalje o dobi djece, o tome da je uzrok smrti "ili gušenje ili davljenje", da bi uzrok smrti djece trebao biti poznat već danas nakon obdukcije na sudskoj medicini…

Tijekom prijepodneva ambasada Republike Austrije još nije mogla potvrditi nezapamćen zločin za koji je osumnjičen njihov državljanin kojemu su spašavali život nakon navodnog pokušaja samoubojstva.

Vezana vijest

Opa bolnica Dubrovnik

Ali, "veleposlanstvo je uspostavilo kontakt s nadležnim hrvatskim vlastima".

Kronen Zeitung je objavio portret osumnjičenog za ubojstvo svoje djece, djelomično prekrivenog lica.

Navodeći kao identitet "osumnjičenog Bečanina" "Harald K. (56)", Kronen navodi detalje utvrđene policijskim očevidom, a koje je PUZ javno priopćio, donosi pojedinosti koje je Bečanin napisao na društvenim mrežama u najavi samoubojstva.

Vezana vijest

Harald Kopitz

Konačno, Kronen navodi: "Osumnjičeni je, moguće, patio od depresije i u posljednje vrijeme upao je u financijske probleme."

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!