Ostani doma
Novosti / Crna kronika

UBIO TROJE DJECE

Kopitzov prijatelj obavijestio policiju o mogućem samoubojstvu? Susjed: 'Ta kuća kao da je ukleta'

Kopitzov prijatelj obavijestio policiju o mogućem samoubojstvu? Susjed: 'Ta kuća kao da je ukleta'
Marko Prpic/PIXSELL

Jedna od Kopitzovih susjeda kaže da je ogorčena i da osuđuje činjenicu da ga sad spašavaju na teret zdravstva

Zagrebačka policija u noći na subotu u Mlinovima je pronašla tijela troje djece, četverogodišnjaka i blizance, dječaka i djevojčicu (7). Ubio ih je otac Harald Kopitz (56), Austrijanac s hrvatskom adresom. Nakon stravičnog zločina, koji je potresao Hrvatsku, pokušao je ubiti i sebe. Stabilno je u bolnici gdje ga čuva policija, saznajemo.

Vezana vijest

Harald Kopitz

Susjed je za 24sata rekao da je znao viđati muškarca na terasi, ali ga kaže ne poznaje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ovo je ukleta zgrada. Stanovi u njoj nisu prodani pa ih se iznajmljuje", kaže, a ostali susjedi dodaju da je policija već u nekoliko navrata intervenirala u ovoj zgradi i to ne zbog stana u penthouseu. 

Susjed kaže kako ništa nije čuo, jer mu je spavaća soba s druge strane, a i tek se ujutro vratio s puta.

"Kad sam doznao za zločin, pregledao sam kamere. Jedino što sam vidio je da se svijetlo u penthouseu upalilo nešto prije 2 sata u noći", rekao je za ovaj portal. 

Da je cijela situacija strašna rekla im je i susjeda: 

"Ja sam oko 5 i 10 išla na bus. Vidjela sam policiju i sve ovo. Sinoć iza pola osam čula sam galamu točnije neke razgovore jače kada sam otišla po stalak s vešom. Nisam znala je li negdje unutra, al od tuda je dolazilo.  Ja sam tu par mjeseci i nisam ih poznavala. Ovo je strašno, kakav je to otac. Ne znam što bi ja rekla, je li ostao živ?" rekla je Štefanija Fulin. Kaže da je ogorčena i da osuđuje činjenicu da ga sad spašavaju na teret zdravstva. 

Kako je Telegram neslužbeno doznao, policiju je o mogućem samoubojstvu obavijestio zabrinuti prijatelj koji je vidio objavu na društvenim medijima. I sada se ispod mogu vidjeti razni komentari zabrinutih prijatelja koji su mu ostavljali poruke da ne učini ono najgore.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!