Ostani doma
Novosti / Crna kronika

traže se sestrične

Prije tri dana nestale su dvije mlade djevojke, Ema i Ena, obitelj je očajna: 'Mobiteli su im ugašeni. Ne možemo ih dobiti'

Prije tri dana nestale su dvije mlade djevojke, Ema i Ena, obitelj je očajna: 'Mobiteli su im ugašeni. Ne možemo ih dobiti'
Nestali.hr

Djed kaže kako im je najvažnije da znaju da su djevojke dobro

Dvije mlade Puljanke Ena Martinčić (17) i Ema Novaković (19) nestale su u ponedjeljak između 17,30 i 18 sati. Djevojke se navodno nalaze u inozemstvu, a mobiteli su im ugašeni. 

Na stranici Nestali.hr za obje je djevojke navedeno da su se 25. rujna između 17,30 i 18 sati udaljile automobilom Volkswagen s adrese Bože Gumbca 32 u nepoznato. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ne možemo ih dobiti. Mobiteli su im ugašeni. Veoma smo zabrinuti i molimo ih da se jave. Samo da znamo da su dobro", kazao je za Glas Istre djed nestalih sestrični Marko Martinčić, političar i bivši IDS-ovac.

Kaže da je najvažnije da znaju da su njih dvije u redu, a poslije će se lako vratiti kući.

Nestanak djevojaka vodi se u PU istarskoj. 

U slučaju da posjedujete informacije koje bi mogle pomoći u pronalasku djevojaka, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr. 


 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!