Ostani doma
Novosti / Crna kronika

nasrnula na nju

Nakon prekida s njezinim sinom, tinejdžericu fizički napala njegova 40-godišnja majka: 'Rekla je da će me srediti'

Nakon prekida s njezinim sinom, tinejdžericu fizički napala njegova 40-godišnja majka: 'Rekla je da će me srediti'
Shutterstock

Maloljetnica je ispričala kako je naletjela na majku svojeg bivšeg dečka

Prema nepravomoćnoj presudi, Sonja (40) proglašena je krivom i osuđena jer je ozbiljno prijetila malodobnoj učenici (15) zbog neriješenih ljubavnih odnosa koje je imala s njezinim sinom (17).

Ona je u veljači 2017. godine oko 13 sati u Bjelovaru, na nogostupu kod kafića, najprije fizički nasrnula na učenicu, a nakon što su učiteljice i ravnateljica škole spriječile daljnji napad, rekla je da na tome neće stati, već će je srediti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na suđenju Sonja je rekla kako je učenica skoro dvije godine bila u vezi s njezinim sinom te su stalno bili kod njih doma, piše portal Danica.

Nakon prekida, tvrdi Sonja, je pričala da ju je sin prisilio na seks i da je trudna. Tog dana htjela je s njom normalno razgovarati, ali učenica ju je odgurnula na cestu.

Vezana vijest

srpska policija

''Mog sina to je sve pogodilo i prestao je ići u školu, a tog dana bila sam u školi kako bih potražila savjet što učiniti. No, nisam prijetila učenici i nisam je napadala, htjela sam samo razgovarati'', branila se Sonja.

Malodobna učenica pak ispričala je kako je tog dana išla sa sata tjelesnog iz sportske dvorane te je naletjela na majku svojeg bivšeg dečka.

''Vikala je nešto vezano za sina pa me povukla za ruku. Iz kafića ubrzo su istrčale učiteljice moje škole i ravnateljica koje su nekako smirile situaciju. Ona je rekla da je čula da ja pričam da me je njezin sin silovao, pa me zbog toga tog dana napala.

Rekla je da će me srediti, koliko se sjećam. U ljubavnoj vezi sa sinom bila sam pet mjeseci, a kako je on bio bezobrazan i bez razloga se derao na mene, tu sam vezu prekinula što on nije htio prihvatiti, pa je i nakon toga nazivao mene i moje roditelje, prijetio mi'', ispričala je učenica na suđenju.

Učiteljice su na ročištu također potvrdile kako su se Sonja i učenica tog dana naguravale i svađale te ih je ravnateljica škole koja se tamo zatekla rastavljala i sprječavala da se dalje svađaju.

Četrdesetogodišnjakinja je proglašena krivom i nepravomoćno osuđena na četiri mjeseca uvjetnog zatvora. Može se žaliti na presudu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!