Ostani doma
Novosti / Crna kronika

ODREĐEN ISTRAŽNI ZATVOR

Druga mula uhvaćena na Tuđmanu sakrila kilu kokaina u grudnjak i kratke hlače, pritvorena zbog opasnosti od bijega

Druga mula uhvaćena na Tuđmanu sakrila kilu kokaina u grudnjak i kratke hlače, pritvorena zbog opasnosti od bijega
Zeljko Hladika/PIXSELL

Preko međunarodnog graničnog prijelaza u zagrebačkoj zračnoj luci unijela je 1,1 kilogram kokaina

Sutkinja istrage suda u Velikoj Gorici odredila je istražni zatvor dvjema Brazilkama osumjičenima za krijumčarenje gotova dva kilograma kokaina preko međunarodnog graničnog prijelaza u zagrebačkoj zračnoj luci.

Brazilkama u dobi od 25 i 28 godina, uhićenima u dva odvojena slučaja, određen je istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, izvijestilo je velikogoričko Općinsko državno odvjetništvo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tužiteljstvo je preciziralo da je 28-godišnja brazilska državljanka 3. listopada preko međunarodnog graničnog prijelaza u zagrebačkoj zračnoj luci „Franjo Tuđman“ unijela u svojem tijelu 76 kapsula ispunjenih kokainom.

Vezana vijest

Franjo Tuđman

Kokain težine 990 grama, skriven u abdomenu 28-godišnjakinje, pronađen je rendgenskim pregledom u KBC Zagreb, dodalo je tužiteljstvo.

Velikogoričko Općinsko državno odvjetništvo izvijestilo je kako se 25-godišnja Brazilka u drugom slučaju sumnjiči da je u subotu oko 21 sat preko međunarodnog graničnog prijelaza u zagrebačkoj zračnoj luci unijela 1,1 kilogram kokaina kojeg je sakrila u grudnjaku i kratkim hlačama, a kojeg su pronašli carinici prilikom carinskog pregleda.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!