Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Detalji tragedije u Brčkom

U požaru poginulo šest članova obitelji, među njima i dvoje djece: 'Bili su dobra obitelj, više gladni nego siti'

U požaru poginulo šest članova obitelji, među njima i dvoje djece: 'Bili su dobra obitelj, više gladni nego siti'
RTV Hit

Susjedi tvrde da se požar zapalio zbog svijeća koje su zapalili stariji članovi obitelji jer su živjeli u objektu bez struje

U požaru koji je jutros zahvatio stabeni objekt u brčanskom naselju Suljagića sokak u Mostarskoj ulici u Brčkom, smrtno je stradalo šest osoba od čega dvoje djece, a više njih je ozlijeđeno.

Požar je krenuo u jutarnjim satima, a policija je u 6 sati i 20 minuta zaprimila dojavu, međutim većeg intenziteta i plamena nije bilo. Zato se sumnja da su smrtni ishodi uzrok djelovanja ugljičnog monoksida. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Susjedi tvrde da je do požara došlo zbog svijeća koje su zapalili stariji članovi obitelji jer su živjeli u objektu bez struje.

"Još uvijek ne mogu vjerovati što se dogodilo i kakva je tragedija zadesila naše susjedstvo. Ova obitelj je bila dobra i poštena, a smrt ih je zadesila zbog neimaštine. Nekada ranije, vlasnik kuće, koji je također poginuo, imao je kafić, ali je nakon bolesti morao zatvoriti i tada je nastupila kriza kod njih. Živjeli su tako što su ostali članovi obitelji prosili. Znam da su bili više gladni nego siti, jednom riječju, to je bila bijeda. U kući su imali jedan mali štednjak, a grijali su se tako što su im susjedi donosili drva", rekao je susjed Meho Sečić, piše Klix.ba.

Vezana vijest

Brčko požar

Iz Zdravstvenog centra Brčko kažu kako je u požaru ozlijeđeno čak šestero djece. 

"U jutarnjim satima je kod nas upućeno osam osoba koje su stradale u požaru, od čega je šestero djece. Jedna osoba je kod nas zadržana s opekotinama i problemima s disanjem, petero malodobne djece je hospitalizirano zbog respiratornih tegoba na pedijatriji, a jedno dijete u dobi od 4-5 godina nakon reanimacije i intubacije upućeno je u UKC Tuzla na dječju kirurgiju zbog općeg lošeg stanja, opekotina i respiratornih tegoba uslijed trovanja ugljičnim monoksidom i nalazi se u životnoj opasnosti. Jedna osoba je nakon ukazane medicinske pomoći upućena na kućno liječenje."

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!