Ostani doma
Novosti / Crna kronika

teška kaznena djela

Uhićen je seksualni predator! Napastovao je člana obitelji, njegova žrtva bilo je i dijete

Uhićen je seksualni predator! Napastovao je člana obitelji, njegova žrtva bilo je i dijete
Shutterstock

Postoji osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo povrede djetetovih prava

Prošloga tjedna, 38-godišnjak s područja Karlovačke županije je uhićen i određen mu je pritvor zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela silovanja bliske osobe. Ovog tjedna dogodilo se novo uhićenje za isto kazneno djelo.

Za istovjetno kazneno djelo osumnjičen je 30-godišnji muškarac. Njega terete i za nasilje u obitelji te kazneno djelo povrede djetetovih prava.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu je 22. listopada 2021. po primitku kaznene prijave, provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja državljanina Republike Hrvatske (1991.) zbog osnovane sumnje na počinjenje dva teška kaznena djela protiv spolne slobode, nasilja u obitelji i povrede djetetovih prava'', potvrdili su u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Vezana vijest

Dragan Marković Palma

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 30-godišnjak, 16. i 20. listopada 2021. na području Karlovačke županije počinio dva teška kaznena djela protiv spolne slobode na štetu bliske osobe. Te da je od kolovoza 2020. godine do 20. listopada 2021. na štetu člana obitelji počinio kaznena djela nasilja u obitelji i kazneno djelo povrede djetetovih prava.

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu je, nakon ispitivanja, podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Karlovcu prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!