Ostani doma
Novosti / Crna kronika

više ne žive zajedno

Žena uhićena jer je mužu rekla da 'puši k…', dobila uvjetno 45 dana zatvora. Suprug: 'Govori mi da sam gori od krpelja'

Žena uhićena jer je mužu rekla da 'puši k…',  dobila uvjetno 45 dana zatvora. Suprug: 'Govori mi da sam gori od krpelja'
Ilustracija/Shutterstock

Suprug, inače bivši policajac i današnji zaštitar, ranije je osuđen za obiteljsko nasilje nakon što ga je žena prijavila za sličan slučaj.

50-godišnja Gabi uhićena je nakon što je mužu tijekom svađe rekla da “puši k…”, a on ju to snimio mobitelom i odmah prijavio. Nakon toga je prenoćila u policiji te je zbog tih riječi osuđena na čak 45 dana zatvora uvjetno.

Prema presudi, žena je lani u rujnu oko 13.20 sati u obiteljskoj kući na zagrebačkom području "počinila psihičko nasilje u obitelji nad suprugom Ivanom u prisustvu dvoje maloljetne djece na način da mu je rekla: ‘Puši k…, što je kod muža izazvalo uznemirenost i povredu dostojanstva". Žena je priznala da je to rekla mužu, ali tek nakon što je on njoj rekao da je glupača.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Par je u braku 20 godina, a problemi su nastali kad ju je muž prije dvije-tri godine optužio da ima ljubavnika te ju je pratio i prisluškivao njen telefon i njoj je doista više toga dosta. Nakon te svađe više ne žive zajedno.

Vezana vijest

Nasilje nad ženama

Suprug, inače bivši policajac i današnji zaštitar, ranije je osuđen za obiteljsko nasilje nakon što ga je žena prijavila za sličan slučaj. 

Vezana vijest

Nasilje u obitelji

"Vrijeđanje i provociranje od strane supruge u ovih godinu i pol sastojalo se u tome da ne prođu niti dva dana, a da supruga ne kaže: Vas četiri ste debili, neradnici i bitange", svjedočio je Ivan na sudu. “Debili nisam rekla”, rekla je u sudnici Gabi. "Isto tako supruga meni govori da sam krpelj i da sam gori od krpelja jer krpelj se napije krvi i otkine. I govori mi svakodnevno pred djecom da sam ‘pripizdek’.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!