Ostani doma
Novosti / Crna kronika

sumnja na utaju poreza

Velika akcija uhićenja u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku! 180 policajaca na terenu, više desetaka privedenih

Velika akcija uhićenja u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku! 180 policajaca na terenu, više desetaka privedenih
Goran Kovacic/PIXSELL

USKOK navodi da su uhićene osobe za koje se osnovano sumnja da su počinile porezna kaznena djela

U suradnji s Uskokom u srijedu ujutro započela je velika akcija uhićenja u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku! 

U akciji je angažirano 180 policijskih službenika koji su, raspoređeni u više timova, u ranim jutarnjim satima pokucali na vrata osumnjičenika na više desetaka lokacija. Akcija se provodi na području Policijske uprave zagrebačke, splitsko-dalmatinske i dubrovačko-neretvanske, a uhićeno je više desetaka osoba. U tijeku je provođenje dokaznih radnji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje se provodi u suradnji s PNUSKOK-om i Samostalnim sektorom za financijske istrage Porezne uprave. Navedene radnje, koje se provode u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, odnose se na više desetaka osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile porezna kaznena djela'', navode iz policije
 

Vezana vijest

pucanje, pištolj


"Navedene radnje, koje se provode u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, odnose se na više desetaka osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile porezna kaznena djela.
USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju", objavio je USKOK. 

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje kako je u akciji policije i USKOK-a do sad uhićeno 27 ljudi s područja Splita, Solina i Kaštela. U tijeku su pretresi stambenih i poslovnih prostora, a pojedincima je, prema neslužbenim saznanjima, pretraživano i po nekoliko automobila luksuzne klase, tipa Porsche. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!