Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Pala i policijska prijava

Splićanin prijavio novog direktora Nasada i parkova: 'Šta ti misliš da si jači od mene?'

Splićanin prijavio novog direktora Nasada i parkova: 'Šta ti misliš da si jači od mene?'
Pixsell/Miroslav Lelas

Do sukoba je došlo u prostorijama tvrtke na sastanku oko spora za 1500 četvornih metara zemljišta na atraktivnoj lokaciji Spinut u Splitu

Prva policijska postaja jučer je zaprimila prijavu protiv Siniše Gašparevića, novog direktora Parkova i nasada. Prijavio ga je Martonio Paleka, koji je s majkom stigao u prostorije tvrtke na sastanak oko parcele zemlje od 1500 kvadrata, piše Dalmatinski portal. 

"Pozvani smo kao na strijeljanje. Riječ je o posjedu koji oni svojataju. Direktor je prijetio da će nam uzeti kuću i stan. Prijavio sam ga policiji", kaže Paleka. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tvrdi da je direktor nasrnuo na njega, ali se njegova majka ispriječila između njih pa nije došlo do fizičkog kontakta. U policiji su potvrdili da su primili prijavu, a direktor Gašparević kaže da nikome nije prijetio, niti da je ikoga napao. 

"Stranka je pozvana na razgovor zbog toga što je ogradio 1500 kvadrata zemlje Parkova i nasada. Rekli smo mu da teren oslobodi ili ćemo ga tužiti. On je tražio nagodbu i trećinu zemlje. Na silu je htio dobiti 500 kvadrata našeg terena. Nikome nisam prijetio. Samo sam mu kazao da bude pametan jer će parnicu 100 posto izgubiti. Tužit ćemo i za naknadu štete pa sam mu rekao da može izgubiti kuću i stan", izjavio je Gašparević.

Dodao je i da je Paleka dobacio: "Šta ti misliš da si jači od mene", da je bilo i svjedoka te da ga policija nije zvala.

Tvrtka Parkovi i nasadi o svemu je objavila: 

"Dana 4. studenog obitelj Paleka pozvana je u društvo Parkovi i nasadi. Obitelj Paleka se protupravno nalazi u posjedu više od 1.500 metara četvornih zemljišta na atraktivnoj lokaciji Spinut u Splitu. Naša namjera je bila mirno rješavanje spora. Zahtijevali su nagodbu po kojoj bi oni dobili trećinu zemljišta, odnosno, 500 metara četvornih koje su u stvarnom vlasništvu društva Parkovi i nasadi". 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!