Ostani doma
Novosti / Crna kronika

tukao ju je

Brutalno zlostavljao djevojku jer ga je ostavila: 'Ubit ću i tebe i tvoju majku. Ku**o, bit ćeš moja ili ničija. Ja sam tvoj Bog'

Brutalno zlostavljao djevojku jer ga je ostavila: 'Ubit ću i tebe i tvoju majku. Ku**o, bit ćeš moja ili ničija. Ja sam tvoj Bog'
Davor Puklavec/PIXSELL

Poslao joj je više od 500 poruka te uputio oko tri stotine poziva, presretao ju na cesti...

Kad je I.K. 22. travnja Josipu J. (26) u njegovom autu rekla da s njim prekida ljubavnu vezu koja je trajala oko tri tjedna on joj  je, u cilju da je ustraši, rekao da ga ne smije ostaviti i da će ubiti nju i sebe te da će se autom zabiti u zid.

Počeo je jako ubrzavati te je od Sesveta do Dubrave prošao kroz više crvenih svjetala na semaforu. Kada je usporio djevojka je iz straha za vlastiti život otvorila vrata i iskočila iz automobila te se onesvijestila i zbog zadobivenih povreda tjedan dana provela na bolničkom liječenju. Nakon toga Josip J. rekao joj je da će je ubiti ako prijavi policiji, pa ona, iz straha i uznemirenosti za vlastiti život, to nije napravila, pišu 24 sata

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S obzirom da se nije pristala pomiriti s njim, prijetio joj je: "Ubit ću te ako mi se ne vratiš, ubit ću i tebe i tvoju majku". Do 17. rujna poslao joj je više od 500 poruka te uputio oko tri stotine poziva.

Naposljetku joj je putem WhatsAppa poslao glasovnu poruku sadržaja: "Doći ću ti doma i ubit ću te, k.... jedna, bit ćeš moja ili ničija", "Ako se ne pojaviš odmah, ući ću u svaku kuću te ću ti ubiti majku kada je pronađem". Djevojka je tada šetala u blizini svoje kuće s dečkom  te ju je poruka jako preplašila, Josip J. joj je nakon uputio desetak poziva na koje se nije javljala jer se preplašila za sigurnost svoje majke. U strahu da će osumnjičeni doći do njezine kuće, autom se u društvu dečka vozila prema kući. No, Josip J. im je svojim autom prepriječio put.

Izašla je i rekla mu da ju ostavi na miru. Osumnjičeni Josip J. izašao je iz svog automobila, prišao joj te je ošamario. Kada je pala uhvatio ju je za ramena i vukao, a zatim ju je  nekoliko puta udario nogom u rebra te joj za to vrijeme govorio: "Ubit ću te, ja sam tvoj Bog i batina, sada vidiš s kime se ti zajebavaš. Hoćeš li mi se sada vratiti?!".

Tada je napao i dečka koji je bio s njom. Udario ga je više puta u glavu te mu gurao prste u usta. 

ODO u Zagrebu je već osuđivanog Josipa.J. optužilo za prijetnju i nametljivo ponašanje te za njega od suda traži da ga osudi na jedinstvenu kaznu od godine dana uvjetno s rokom kušnje od četiri godine. To bi značilo da Josip J. neće u zatvor ako tijekom četiri godine ne počini kazneno djelo. 
  

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!