Ostani doma
Novosti / Crna kronika

udaljeni iz službe

PNUSKOK istražuje požeške policajce. Sumnjaju da su krivotvorili izjave svjedoka

PNUSKOK istražuje požeške policajce. Sumnjaju da su krivotvorili izjave svjedoka
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Navodno su dvojica policajaca dovedena na ispitivanje koje je vodio PNUSKOK, a nakon puštanja su suspendirani i udaljeni iz službe

U PNUSKOK-u su u četvrtak ispitivali dvojicu službenika požeške policije.

"Možemo potvrditi da je Policijski nacionalni ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta imao postupanje u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj, a o čemu ćemo izvijestiti javnost kada se za to steknu zakonski uvjeti", odgovorili su iz MUP-a za 24 sata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema neslužbenim informacijama, navodno su dvojica policajaca dovedena na ispitivanje koje je vodio PNUSKOK, a nakon puštanja su suspendirani i udaljeni iz službe. Jedan od navedenih djelatnika iz požeške policije je kum bivšeg gradonačelnika Požege i saborskog zastupnika HDZ-a Darka Puljašića, što nam je on za taj list sam potvrdio.

Prema neslužbenim informacijama, sumnja se u krivotvorenje izjava svjedoka i navodno se povezuju sa slučajevima Puljašića koji je pod istragom za trgovinu utjecajem.

Darko Puljašić nam je u kratkom telefonskom razgovoru potvrdio da je jedan od ispitivanih policajaca njegov kum, ali, kako kaže, nema informacija o postupku.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!