Ostani doma
Novosti / Crna kronika

RASISTIČKI NAPAD

Rimčevi strani zaposlenici napadnuti u centru Zagreba: 'Ovo je pojedinačni incident grupe neobrazovanih idiota'

Kako je naveo na društvenoj mreži, čini se da su neki od njih završili slomljenog nosa te s blažim potresom mozga

Osnivač Rimac Automobila, Mate Rimac na svom Facebook profilu otkrio je kako su njegovi strani kolege fizički napadnuti u centru Zagreba, a sve je navodno okarakterizirano rasizmom. 

Kako je naveo na društvenoj mreži, čini se da su neki od njih završili slomljenog nosa te s blažim potresom mozga. Sve se, kažu, dogodilo u blizini HNK. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rimac ističe kako je šokiran i tužan jer se ovo dogodilo kod nas.  

"Čuo sam se s dečkima, kažu da su vidjeli grupu mladih muškaraca koji su počeli s rasističkim ispadima prema našim stranim kolegama", navodi pa ističe kako su im vikali da se vrate otkud su došli, da koji k**** rade u Hrvatskoj te sve popratili i dodatnim psovkama. 

Vezana vijest

"Naši zaposlenici su pokušali izbjeći konflikt. Prešli su cestu i ubrzali korak, ali su ih napadači dostigli i počeli s fizičkim obračunom", tvrdi dalje. 

Slučaj je navodno prijavljen policiji pa se Rimac nada da će sve biti obavljeno brzo i efikasno, a govori kako je jedna od stvari koje uvijek ističu kandidatima koje privlače iz cijelog svijeta je da je Hrvatska sigurna zemlja u kojoj se na strance ne gleda kao građane drugog reda.

"Ovo je pojedinačni incident grupe neobrazovanih idiota koji, nadam se, neće imati utjecaj na percepciju stranaca koji su došli svoj život graditi u Hrvatskoj", zaključio je. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!