Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Gdje će im duša?

Muškarac i žena prevarili staricu (89) i naveli je da potpiše papire, a oni se domogli nekretnina...

Muškarac i žena prevarili staricu (89) i naveli je da potpiše papire, a oni se domogli nekretnina...
Hrvoje Jelavić/Pixsell/Ilustracija

Prevarantski dvojac je i krivotvorio pečate i potpise kako bi se domogli kuće i terena

Muškarac (47) i žena (39) godina kazneno su prijavljeni zbog sumnje na prevaru, krivotvorenje isprave, nadripisarstvo i nedozvoljenu uporabu osobnih podataka, doznaje portal šibenik.in u šibenskoj policiji.

Nakon kriminalističkog istraživanja, policija je utvrdila da su dvoje osumnjičenih izmanipulirali 89-godišnju staricu kako bi se domogli dijela nekretnine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

-  Koristeći se manipulacijama te iskorištavajući životne okolnosti 89-godišnjakinje, lažnim prikazivanjem činjenica doveli su je u zabludu tako da je oštećena ne znajući što potpisuje potpisala kupoprodajni ugovor kojim je prodala trećinu kuće i zemljište za koju prodaju joj novac nikad nije isplaćen – naveo je policijski glasnogovornik Šime Pavić.

Vezana vijest

starica telefon

Staricu su oštetili za najmanje 200 tisuća eura, a ona je, potom, pozvala policiju.

Krim istraživanjem utvrdili su da je dvojac više puta stavili pečat i krivotvorili potpis druge osobe na nekoliko dokumenata, kao i da je osumnjičeni u tri predmeta neovlašteno pružao pravne usluge koje je uredno naplaćivao.

Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku policija je osumnjičenu ženu i muškarca predala u pritvorske prostorije policije.

.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!