Ostani doma
Novosti / Crna kronika

'zatvorite se u kuće'

Interventni policajci s 'dugim cijevima' u Dubravi traže lokalnog mještanina koji tvrdi da je naoružan

Interventni policajci s 'dugim cijevima' u Dubravi traže lokalnog mještanina koji tvrdi da je naoružan
Pixsell

Policiju je zbog verbalnog sukoba pozvala članica obitelji problematičnog muškaraca, a kad su stigli, rekao im je da je naoružan

Interventni policajci, naoružani dugim cijevima, uključili tu se tijekom poslijepodneva u potragu za naoružanim muškarcem u Gornjoj Dubravi.

Policijska uprava zagrebačka još se nije oglašavala priopćenjem, kad su Indeks i Jutarnji list objavili da je dojava policiji da intervenira stigla iz naselja Dankovec oko 15.20.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz zagrebačke policije potvrdili su kolegama da su policajce poslali u intervenciju nakon dojave o verbalnom sukobu u kojem je sudjelovao izvjesni muškarac. Policiju je, doznaje se, pozvala ženska osoba iz obitelji dotičnog muškarca.

Čim su stigli policajci, muškarac im je rekao da je naoružan, nakon čega su na teren stigli i interventni policajci u dva vozila. Jutarnji list javlja da je muškarac otišao prema obližnjoj šumi, te da ga interventni policajci tamo traže. Indeks pak javlja da su policajci lokalne stanovnike pozvali da se sklone u svoje domove "zbog vlastite sigurnosti".

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!