Ostani doma
Novosti / Crna kronika

u splitskoj trgovini

Cure detalji mučnog ubojstva: Muškarca koji je nožem ubio bivšu partnericu još ispituju, oglasio se i Centar za socijalnu skrb

Cure detalji mučnog ubojstva: Muškarca koji je nožem ubio bivšu partnericu još ispituju, oglasio se i Centar za socijalnu skrb
Miroslav Lelas/PIXSELL

Trgovina u kojoj je žena ubijena zatvorila je svoja vrata sve do subote, ispred vrata građani i kolege pale svijeće, ostavljaju cvijeće

Splitsko-dalmatinska policija još uvijek kriminalistički istražuje i ispituje 54-godišnjeg Ž. Đ. koji je u utorak nožem do smrti izbo svoju bivšu 44-godišnju partnericu na njenom radnom mjestu u trgovačkom lancu u Splitu, doznaje se u srijedu iz policije.

Za sada se pouzdano ne zna surađuje li napadač s policijom te odgovara li na njihova pitanja vezana uz ubojstvo bivše partnerice V.P. koje je počinio naočigled brojnih kupaca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Neslužbeno se, pak, doznaje da osumnjičeni navodno do sada nije bio prijavljivan za obiteljsko nasilje. 

Vezana vijest

andrej plenkovic

Ravnatelj splitskog Centra za socijalnu skrb Ante Bjažević novinarima je jutros potvrdio kako to dvoje bivših nevjenčanih partnera, koji imaju zajedničko maloljetno dijete, dosad nisu bili u tretmanu njihova centra. Centar će se javiti obitelji maloljetnog djeteta jer mu žele dati stručnu podršku, najavio je Bjažević.

Ubojstvo se dogodilo u utorak nešto prije 15 sati kada je, po pričanju očevidaca koji su se zatekli u kupovini, u trgovački lanac na Pojišanskoj cesti ušetao Ž.Đ., koji je prvo verbalno napao svoju bivšu partnericu koja je u to vrijeme slagala artikle na police. 

Potom ju je nožem napao i izbo nekoliko puta, sve dok ga do dolaska policije nije zaustavio zaštitar te kupci koji su se našli u trgovini.

U dućanu je pronađen i nož kojim je prodavačica ubijena, a jedna od očevitkinja kazala je kako je Ž.Đ. u vrijeme dok je napadao bivšu partnericu vikao kako mu tri mjeseca nije dala vidjeti dijete.

Vezana vijest

svijeće split ubojstvo

Policija je sinoć iz trgovine izuzela materijalne dokaze, kao i s tijela uhićenog na kojem je bilo puno krvi ubijene.

Njene kolegice i kolege cijelu su noć ispred trgovine palili svijeće, a ujutro su im se pridružili i građani. Trgovina zbog cijele situacije danas neće otvoriti vrata.

O tome da treba stati na kraj 'femicidu' sinoć su se oglasile i iz udruge Domine, a jutros je gradonačelnik Ivica Puljak, uz izraženu zgranutost tim ubojstvom, pozvao sve građane da prijavljuju nasilnike.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!