Ostani doma
Novosti / Crna kronika

15. dan potrage

Nenad Periš o djevojci koju je Matej zvao kobne noći: 'Slučajno sam je sreo ispred beogradske policije'

Nenad Periš o djevojci koju je Matej zvao kobne noći: 'Slučajno sam je sreo ispred beogradske policije'
Milan Maricic/ATAImages

Nenad Periš razgovarao je s roniocima koji sudjeluju u potrazi za njegovim nestalim sinom

Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša, na 15. dan potrage sastao se s ministrom unutarnjih poslova Aleksandrom Vulinom, čelnim ljudima srbijanske policije, ravnateljem žandarmerije Vladimirom Rebićem, načelnikom beogradske policije Veselinom Milićem, njegovim zamjenikom, načelnikom krim policije te su svi zajedno plovilom žandarmerije obišli i područje oko Velikog ratnog otoka, piše Jutarnji list.

Osim s čelnim ljudima srbijanskog MUP-a, Nenad Periš razgovarao je i s roniocima koji sudjeluju u potrazi za njegovim nestalim sinom. Uz to, u medijima, se pojavila informacija da je Matej u noći nestanka razgovarao s sestrom svog prijatelja, koja je također u to vrijeme bila u Beogradu.

Vezana vijest

Matej Periš, klub gotik

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Ona mi je rekla da ju je te večeri Matej pokušao stupiti s njom u kontakt, jer je vidjela da ima propušten poziv. Naime, ja sam nju sreo na ulici ispred sjedišta beogradske policije prije desetak dana. Bio je to slučajan susret i ona mi je tada kratko rekla da se ona i Matej nisu čuli, ali da je imala njegov propušten poziv. Ali, to je bilo prije 23 sata kada je on bio spojen na WiFi mrežu i kad je bila zabilježena njegova zadnja aktivnost na WhatsAppu'', kazao je za Jutarnji list Nenad Periš.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!