Novosti / Hrvatska

čestitke mladićima

Trijumf mladih informatičara iz zagrebačkog MIOC-a: iz SAD-a se vratili s vrhunskim rezultatom!

Trijumf mladih informatičara iz zagrebačkog MIOC-a: iz SAD-a se vratili s vrhunskim rezultatom!
Sanjin Strukic/PIXSELL

Učenici koji su se natjecali vratili su se u Hrvatsku danas oko 10 sati

U Orlandu na Floridi je prije četiri dana održano međunarodno informatičko natjecanje učenika srednjih škola All-Star ACSL 2015., a na njemu su juniorski i seniorski tim XV. gimnazije (MIOC) osvojili prvo mjesto, a Intermediate tim četvrto!

U juniorskom timu su se natjecali Vilim Lendvaj, Petar Nizić-Nikolac, Ivan Stjepanović, Matko Petrović i Josip Klepec te su osvojili 79 od 80 mogućih bodova. Jedan bod su izgubili samo na teoretskom dijelu u pojedinačnom nastupu svakog člana, dok su zajedničkim naporom na programskom dijelu sve riješili perfektno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Seniorski tim (Tonko Sabolčec, Kristijan Štefanec, Luka Barišić, Kristijan Rupić, Domagoj Bradač) natjecanje je završio na prvom mjesto s ukupno 115 od mogućih 120 bodova. U programskom dijelu zajedno su riješili sve zadatke, dok su u teoretskom dijelu savršeni učenik imali Luka Barišić i Kristijan Rupić.

Intermediate tim (Adrian Beker, Robert Benić, Martin Rosenzweig, Petar Orlić i Nikola Herceg) natjecanje je završio na 4. mjestu. Nakon programskog dijela imali su savršen učinak, dok su nakon teoretskog dijela natjecanje završili s ukupno 110 od 120 bodova. Savršen učinak na teoriji imao je Robert Benić.

Učenici koji su se natjecali vratili su se u Hrvatsku danas oko 10 sati.

Najgledaniji video

Category: 825 - 828

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!