Ostani doma
Novosti / Hrvatska

pune se pozicije u ministarstvima

Unutar vladajuće koalicije razmišljaju o ukidanju Ministarstva branitelja?

Unutar vladajuće koalicije razmišljaju o ukidanju Ministarstva branitelja?
Sanjin Strukic/PIXSELL

Kako RTL neslužbeno doznaje, unutar vladajuće koalicije razmišlja se o ukidanju Ministarstva branitelja i prebacivanja obaveza iz tog resora u Ministarstvo obrane

Gotovo je tri tjedna prošlo od ostavke Mije Crnoje, a nije izgledno da će Vlada na sutrašnjoj sjednici imenovati novog ministra branitelja. 

Vezana vijest

Mijo Crnoja

Sjednica Vijeća za suradnju Domoljubne koalicije i Mosta do večernjih sati nije održana, a iz više izvora u vladajućem savezu potvrđeno nam je da je u tijeku usuglašavanje liste zamjenika i pomoćnika ministara. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

RTL-ov izvor iz vladajuće koalicije trvdi da je cilj je da nakon sutrašnje sjednice Vlade bude popunjeno bar 80 posto tih pozicija u ministarstvima.

U potrazi za novim ministrom branitelja, doznajemo da se više stranaka zalaže za ukidanje Ministarstva branitelja i prebacivanje u Ministarstvo obrane.

"Znam da sada možda malo već predugo traje, ali imali smo dosta razgovora i, ako Bog da, to ćemo brzo riješiti. Jako brzo kroz dan ili dva. Ja sam razgovarao s dosta ljudi. Mi smo jučer i danas dogovarali paket imena zamjenike i pomoćnike i vjerujem da će to kolege dovršiti  i da ćemo sutra imati jedan dobar dio zamjenika i pomoćnika", kometirao je prvi potpredsjedik Vlade Tomislav Karamarko. 

Reci što misliš!