Ostani doma
Novosti / Hrvatska

transparent ubrzo uklonjen

Priredili 'dobrodošlicu' za Erdogana i pozvali na skidanje maski: 'EU, prodala si dušu vragu!

Prosvjednici su pozvali na skidanje maski, a transparentom kojeg su držali, poslali su znakovitu poruku: 'EU, prodala si dušu vragu'

(Video: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Povodom boravka turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana u Hrvatskoj, Inicijativa Dobrodošli! i Platforma za međunarodnu građansku solidarnost Hrvatske CROSOL organizirali su prosvjed, a transparentom kojeg su držali, poslali su znakovitu poruku: 'EU, prodala si dušu vragu'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom njega su pozvali na skidanje maski i na odbacivanje pristupa kojim hrvatske vlasti, primajući ovog diktatora u svoju zemlju pod izlikom gospodarskih investicija, ignoriraju sva kršenja ljudskih prava koja su posljedica Erdoganovih politika.

(Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Na svom Facebook profilu obznanili su javnosti da su isti transparent izvijestili na zgradu preko puta Westina gdje se održavao hrvatsko-turski gospodarski forum kako bi ga turski predsjednik Erdogan i predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović bolje vidjeli. Međutim, transparent nije dugo visio jer, kako kažu, za hrvatsku policiju i ovo je prijetnja nacionalnoj sigurnosti!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!