Ostani doma
Novosti / Hrvatska

OBLIJEPILI SPLIT I PULU

Radnička fronta u akciji: plakatima protiv Karamarka traže zabranu HDZ-a

Radnička fronta u akciji: plakatima protiv Karamarka traže zabranu HDZ-a
Radnička fronta/Facebook

Članovi Radničke fronte ustvrdili su da HDZ treba treba 'zakonom zabraniti i rasformirati'

Članovi Radničke fronte su u noći sa srijede na četvrtak postavili ispred ulaza u sjedište pulskoga HDZ-a plakate usmjerene protiv Tomislava Karamarka i njegove supruge te ustvrdili da HDZ treba treba "zakonom zabraniti i rasformirati".

RF u priopćenju navodi da su tom akcijom postavili plakate s fotografijom Karamarka i njegove supruge Ane s natpisom "Lopove na robiju", te fotografijom Karamarka s natpisom "Sanader br. 2 - primio novac od MOL-a za prodaju INA-e". Kažu da su plakate postavili i na drugim "odabranim lokacijama".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim u Puli, Radnička fronta provela je akciju i u Splitu pa su tako diljem grada osvanule fotografije Karamarka na kojima piše "MOL-ov agent".

(Facebook) 

"Dosad najveća afera nove vlade, sukob interesa domoljuba i očito odličnog Sanaderovog učenika Tomislava Karamarka, koji je bio spreman do kraja stranoj korporaciji prodati državnu naftnu kompaniju za pukih 60.000 eura, još jednom pokazuje da se stožerna stranka razbojničke restauracije kapitalizma u Hrvatskoj, HDZ, nije nimalo promijenila te da ispod svake njihove priče o 'domoljublju' i vraćanju u Drugi svjetski rat stoje vrlo prozaični materijalni interesi", stoji u priopćenju za javnost RF-a.

RF smatra da "HDZ treba zakonom zabraniti i rasformirati". "Dakle, lustracija da, ali za HDZ i njegove tajkune. Vrijeme je da se tom i takvom HDZ-u, skupa s njegovim uličnim falangama i klijentelističkom mrežom, konačno stane na kraj", dodaje se u priopćenju RF-a. 

(Facebook) 

Glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović je u izjavi za Hinu potvrdila kako policija nije zaprimila nikakvu dojavu o postavljanju plakata u Puli, a predsjednik pulskog HDZ-a Ivica Butorac također nije bio upoznat s pojavom tih plakata s obzirom na to da je na putu.

"HDZ je najveća hrvatska stranka, mi smo ponosni na sve što je HDZ učinio i na doprinos koji je dao u stvaranju hrvatske države i stoga podupiremo vodstvo stranke na čelu s Tomislavom Karamarkom. Nepojmljivo je da politički konkurenti na takav način vide i doživljavaju demokraciju", poručio je Butorac u izjavi za Hinu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!