Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Milijan Brkić želi karamarkovu ostavku

'Radije ću biti s orlovima, nego s licemjerima jer orlovi jedu mrtve, a licemjeri žive!'

Vijesti.hr neslužbeno doznaju da je na sjednici ipak bilo povišenih tonova te kako je Milijan Brkić na kraju sjednice svima poručio: 'Radije ću biti s orlovima, nego s licemjerima jer orlovi jedu mrtve, a licemjeri žive!'

Vezana vijest

Karamarko, HDZ

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko nakon završene maratonske sjednice Središnjeg odbora HDZ-a izjavio je kako je dobio potporu stranke da se ide u preslagivanje te je demantirao navode da ga je Milijan Brkić kritizirao.

"Milijan Brkić me nije uopće kritizirao, on je jedan od dvoje ili troje ljudi koji su stavili na stol to da se ja povučem. Što bi to značilo za stranku i ostalo. I onda je bila diskusija, nikakve kritike", kazao je. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vijesti.hr neslužbeno doznaju da je na sjednici ipak bilo povišenih tonova te kako je Milijan Brkić izričito pred svima na predsjedništvu tražio da Karamarko podnese ostavku na dužnost potpredsjednika Vlade RH, kao jedini način da se sačuva ova vlada.

Na kraju sjednice im je, neslužbeno saznajemo, svima poručio: "Radije ću biti s orlovima, nego s licemjerima jer orlovi jedu mrtve, a licemjeri žive!".

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!