Novosti / Hrvatska

treće opcije nema

Grbin: 'Most će sutra morati odlučiti - ili podržati Oreškovića ili glasovati za raspuštanje Sabora?'

Peđa Grbin kazao je gostujući u RTL-u Danas kako će zastupnici Mosta sutra morati donijeti odluku - podržati Tihomira Oreškovića ili glasovati za raspuštanje Sabora

Vezana vijest

Ostojić potpisi za raspuštanje sabora SDP također krenuo u ofenzivu: 'Izbori su jedina opcija, sve ostalo je spašavanje vojnika Karamarka'

"Smatram da je svakoma u Hrvatskoj jasno zašto smo morali pokrenuti ovu inicijativu. Ova agonija je morala doći svom kraju", kazao je Peđa Grbin zašto se SDP odlučio na ovaj potez. 

"To će biti takav broj da će kolege iz Mosta morati donijeti odluku - hoće li glasovati za ostanak Oreškovića ili će glasovati za raspuštanje Sabora? To će biti jedine dvije opcije na stolu. Odluka je u konačnici njihova", dodao je. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Naša je obveza pokrenuti inicijativu za raspuštanje Sabora. Ispitivanja javnog mnijenja pokazuje da je građanima jasna situacija - ova priča se na ovaj način ne može nastaviti. Ovaj eksperimet je propao i vrijeme je da vratimo mandat onima kojima uistinu pripada - građanima. Svaki zastupnik u Saboru morat će odlučiti je li želi prestanak ove agonije ili razvlačiti ovo ili nastaviti ovo sramoćenje Hrvatske", zaključio je Grbin. 

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!