Novosti / Hrvatska

najavio žalbu

Sapunica privedena kraju: Medo je kriv zbog preglasnog lajanja, njegov vlasnik u suzama napustio sudnicu

Sapunica privedena kraju: Medo je kriv zbog preglasnog lajanja, njegov vlasnik u suzama napustio sudnicu
Dusko Marusic/PIXSELL

Šimonović tvrdi kako je njegova susjeda odbila postavljanje mjerača buke na svoju kuću

Općinski sud u Puli proglasio je danas psa Medu iz Peroja krivim zbog preglasnog lajanja, piše Jutarnji.hr. 

Vezana vijest

Pas Medo novi problemi Vlasnik psa Mede na mukama: treba platiti 25 tisuća kuna za vještaka koji će izmjeriti glasnoću lajanja!

Četveronožni ljubimac kriv je za preveliku buku u susjedstvu, a njegov vlasnik Anton Šimonović mora ga premjestiti na drugu lokaciju kako ne bi smetao susjedi koja se tužila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Šimonović tvrdi kako je njegova susjeda odbila postavljanje mjerača buke na svoju kuću, koji bi otkrili koliko glasno Medo doista laje. 

Upravo zbog toga Anton je ogorčen odlukom suda. 

"Presuđeno je sve po onome što je moja susjeda Veselka Vukotić tražila, a sve to bez dokaza. Da se mjerila buka i da je ispalo da je Medo previše glasan, razumio bih, ali ovako je to presuđeno napamet. Rasplakao sam se na izlasku sa suda, jer sam se osjećao nemoćno", rekao je Anton.

"S odvjetnikom sam se dogovorio da ćemo se žaliti. Rekao mi je da do pravomoćnosti presude ne moram ništa mijenjati i da Medo može ostati na istom mjestu kao i do sad. Ne želim ni razmišljati o tome što će se dogoditi ako sud potvrdi ovu odluku i ako budem morao preseliti Medu. Njemu ionako teško pada što mora noći provoditi u kući, a bojim se kako će mu biti ako se još više odvoji od mene", dodao je.

Sud je odbio zahtjev tužiteljstva za odštetom. Šimonovićeva susjeda Veselka Vukotić zbog duševnih je bolova izazvanih Medinim lajanjem potraživala 10.500 kuna. 

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!