Novosti / Hrvatska

to se više neće dogoditi

Predsjednica o aferi 'srpska čokoladica': 'Neugodno sam iznenađena, ali nemam ja vremena pregledavati što se u košarici nalazi'

Izvijestila je da je utvrđeno da je jedna od hrvatskih tvrtki iz Vukovara pakirala tu košaru

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović jučer je djeci u Dubrovniku podijelila pakete u kojima su bili slatkiši, no neki su roditelji bili neugodno iznenađeni činjenicom da je među poklonima bila i čokoladica proizvedena iz Srbije.

Vezana vijest

Kolinda Grabar-Kitarović, srpske čokoladice Stiglo objašnjenje iz Ureda predsjednice Roditelji ogorčeni jer je predsjednica dubrovačkoj djeci u vrtiću dijelila srpske čokoladice

Na upit da komentira taj slučaj, predsjednica je danas u Rijeci istaknula da je bila time neugodno iznenađena. Rekla je da nije osobno provjeravala sadržaj košarica podijeljenih djeci.

"Ja kao predsjednica nemam vremena pregledavati što se nalazi u toj košari. Iznimno sam razočarana jer osobno zastupam i podržavam kampanju Kupujmo hrvatsko. U toj košari su se našli proizvodi koji nisu bili hrvatske proizvodnje, a koji se nalaze na hrvatskom tržištu. Hrvatska predsjednica mora promicati hrvatske proizvode i to se više neće dogoditi", rekla je.Izvijestila je da je utvrđeno da je jedna od hrvatskih tvrtki iz Vukovara pakirala tu košaru. Roditeljima koji su dobili te čokoladice ćemo se ispričati i poslati hrvatske proizvode, dodala je predsjednica.

Izdvojeno

Reci što misliš!