Ostani doma
Novosti / Hrvatska

'nije populizam'

ZET-ove karte od četiri kune stižu i u Veliku Goricu: cijelo područje postaje jedinstvena zona

Gradonačelnik Velike Gorice tvrdi da je to rezultat dugotrajnog rada i pregovora s Gradom Zagrebom, a dogovorene nove karte prodavat će se od 1. ožujka

Nakon Zagreba, ZET-ove karte od četiri kune stižu i u Veliku Goricu. Tako će cijelo velikogoričko područje postati jedinstvena zona u kojoj će se građani autobusima moći voziti po najjeftinijoj cijeni - odnosno plaćat će četiri kune za pola sata vožnje.

Gradonačelnik Velike Gorice tvrdi da je to rezultat dugotrajnog rada i pregovora s Gradom Zagrebom, a dogovorene nove karte prodavat će se od 1. ožujka. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Svi su oduševljeni, uglavnom. I svi bi odmah kupili kartu od četiri kune", "Može biti predizborni trik jer su izbori za gradonačelnika", samo su neki od komentara. Građani nisu sigurni što mogu očekivati.

"Sve ono što je dobro za naše građane, dakle, da što prije dođu, kvalitetno da dođu, da dođu sigurno i da dođu jeftinije - to nije nikakav populizam. Mi služimo građanima i neka građanima bude dobro i nikom drugom", izjavio je gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!