Ostani doma
Novosti / Hrvatska

ŠOKANTNE IZJAVE

Svećenik koji je odbio pričestiti dječaka izvrijeđao njegovu majku i župljane

Svećenik koji je odbio pričestiti dječaka izvrijeđao njegovu majku i župljane
Screenshot

'Sve je ona zakuhala!', izjavio je svećenik za Adamovu majku na svojoj posljednjoj propovijedi u crkvi u Gradištu

Nakon što je u nedjelju nadbiskup đakovačko-osječki, monsinjor Đuro Hranić smijenio svećenika Alojzija Asića, župnika župne crkve Sv. Franje Asiškog u Gradištu, koji je Adamu Kadiću i još dvoje djece s posebnim potrebama želio uskratiti primanje hostije s ostalim prvopričesnicima priča nažalost, ima i svoj nastavak, piše Dalmacija danas

Tako je taj portal došao u posjed video snimke dijela propovijedi ovog svećenika koju je održao prošle nedjelje. Tako se taj svećenik tijekom svoje posljednje propovijedi u crkvi u Gradištu okomio na vlastite župljane, a bijes je bio najviše usmjeren na Slavicu, Adamovu majku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Sve je ona zakuhala!”, izjavio je za Adamovu majku, dodavši: "U Francuskoj kažu, kada se nešto dogodi “Cherche la femme” – što znači “tražite ženu!”.

Također je piše Dalmacija danas naglasio: "Svi znaju tko sam ja i ne vjeruju ono za što ste mene optužili. Ljaga pada na vas. Jedino što možete da odete biskupu i da mu kažete što je sve na stvari. Možete se vi veseliti i bacati kape u zrak što ću ja otići, ali moja djela zna Gospodin". 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!