Novosti / Hrvatska

nakon šestodnevne potjere

Kako je uhićen Danijel Brnos: donosimo nepoznate detalje potjere za razbojnikom iz Vrsara

Kraj je nikad većoj potrazi u Istri, a nakon višednevne potrage za bjeguncem pao je i njegov pomagač. Detalje uhićenja Danijela Brnosa i gdje se skrivao punih 6 dana pogledajte u prilogu

Gotovo je. Danijel Brnos, osumnjičen za pokušaj ubojstva, uhićen je nakon šest dana potjere. Vodnjan je isto toliko bio pod opsadom naoružanih policajaca.

"Bilo je ružno. Rođena sam u ovoj ulici i nikada nisam vidjela nešto tako nesnosno", prokomentirala je Giuliana Giacometti, susjeda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tjedan neizvjesnosti za Brnosevu obitelj dok se oko njega stezao obruč. Priču je najteže podnijela majka Dolores.

"Hoće li doći kući, hoće li se javiti, jel s njim sve u redu. I teta Dolores je slala poruke na telefon i zvala ga, mobitel je bio isključen. Slala je poruke, sine javi se, molim te mama se brine, naravno i svi smo se brinuli u kući, i sestra njegova Daliborka, i polusestra Matea i ja", Ivan Džinić, Brnosov ukućanin.

Ovo je napadač koji je pucao u dvoje ljudi u Vrsaru i pobjegao

Podeblji dosje napadača iz Vrsara: policija ga već lovila zbog krađe auta

U Istri potjera za ljubomornim revolverašem: majka mu poručuje da se preda

Policija opovrgnula medijske navode: 'Brnos nam nije pobjegao ispred nosa'

Gdje je bio tih šest dana još se ne zna. Dojave građana stizale su iz Rovinja, Kanfanara, Kloštra, Vrsara. Prema opisu mještana prilikom uhićenja koje se dogodilo u Vodnjanskoj kući bio je iznemogao, a jučer je uhićen i njegov prijatelj koji mu je pomagao u bijegu. Pretpostavlja se da se kretao šumama i spavao u praznim vikendicama. 

"Brnos prilikom uhićenja nije pružao otpor a nakon uhićenja priveden je u policijsku upravu istarsku", izjavila je Nataša Vitasović, gčlasnogovornica PU Istarske.

Nepoznat ostaje i njegov motiv. Uz ljubomoru pojavila su se i nova nagađanja da bi posrijedi ipak mogao biti novac. Kaznena prijava je jasna.

"Nadležnom državnom odvjetništvu biti će podnijeta kaznena prijava za dva kaznena djela: teško ubojstvo i ubojstvo u pokušaju", dodala je Vitasović. 

Žrtve napada su izvan životne opasnosti, a više detalja bit će poznato u ponedjeljak kada bude dovršeno kriminalističko istraživanje.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!