Novosti / Hrvatska

RJEŠENJE PRUGE DO VELIKE KOSNICE

Prgomet o Bandiću: 'Roditelji nose sapun u vrtiće, a on bi bacio 10 posto gradskog proračuna'

Prgomet o Bandiću: 'Roditelji nose sapun  u vrtiće, a on bi bacio 10 posto gradskog proračuna'
Luka Stanzl/PIXSELL

'Švaljek je njegov dugogodišnji suradnik i vrlo nježna u kritici, a Anka Mrak Taritaš pokazala je u Gunji svoj obrazac ponašanja', poručio je Prgomet

Na konferenciji za medije na temu izgradnje tramvajske pruge do Velike Kosnice govorio je prof.dr.sc. Drago Prgomet, kandidat Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika Grada Zagreba. 

On je tom prigodom istaknuo da on ne samo kao kandidat nego i kao građani ima potrebnu ponuditi rješenja koja su bolja i kvalitetnija od onih koji nude njegovi protukandidati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Najava našeg akutalnog graonačelnika o povezivajnu zračne luke Franjo Tuđman i grada Zagreba, odnosno Kvatrića s prugom nas je iznenadila. Ono što je najgore kad roditelji nose sapun i papir u vrtiće on bi bacio 10 posto proračuna grada Zagreba, odnosno 750 milijuna kuna za kojeg možemo izgraditi puno škola i vrtića", poručio je Prgomet.

Istaknuo je da ga ne čudi da drugi protukandidati nisu komentirali Badićev potez: "Švaljek je njegov dugogodišnji suradnik i vrlo nježna u kritici, a Anka Mrak Taritaš pokazala je u Gunji svoj obrazac ponašanja", poručio je Prgomet.  

Njihova je ideja iskoristiti postojeću infrastrukture i izraditi novih od šest do osam kilometara do zračne luke, a veliki dio projekta bio bi financiran sredstvima iz eu fondova. 

"Trošak iznosi 350 milijuna kuna, a 85 posto bilo bi sufinacirano eu sredstvima", poručio je Prgomet, dodavši da se danas svugdje infrastrukturni projeti financiraju iz eu fondova osim u gradu Zagrebu. 

 

 

Najgledaniji video

Category: 825 - 828

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!