Novosti / Hrvatska

I mi guzu imamo

Komentar Zorana Šprajca: 'S ovim tijelom i Ilčića bi mogao nagovoriti da umjesto da živi demokršćanstvo, malo živi s njim'

Na problem zagađenja zraka u Slavonskom Brodu stanovnici upozoravaju - svojim stražnjicama, a pozadinu je pokazao i predsjednik Gradskog vijeća Varaždina

Mitski obračun između ljubavologa i šprehologa Brune Šimleše i atraktivne starlete i pjevačice Lidije Bačić još uvijek traje na društvenim mrežama pa su stanovnici Slavonskog Broda naučili kako se privlači pažnja. Na problem zagađenja zraka u Slavonskom Brodu upozoravaju - svojim stražnjicama. 
Pod heštegom "i- mi- guzu-imamo" na Fejsbuku objavljuju fotografije koje vidite - a na isto to pozivaju sve svoje sugrađane. Kampanjom žele pojačati pritisak na institucije koje bi trebale riješiti problem rafinerije u Bosanskom Brodu. Kažu s vrućinama je stigao i nesnosan smrad, glavobolje i kašalj, a sve zbog nemodernizirane rafinerije i onečišćenog zraka. 

Obzirom da sam i ja Brođanin rado bih se priključio ovoj akciji, ali RTL ima dosta kruta korporativna pravila, pa od moje stražnjice ništa.  Ali zato ćemo vam priuštiti pravog pravcatog HDZ-ovca  u kupaćim gaćama i lijepo isklesanom tijelu.  

Ovo je Damir Habijan, predsjednik Gradskog vijeća grada Varaždina, kojeg je HRAST-ov Ladislav Ilčić prozvao da ne živi demokršćanstvo. Habijan se po uzoru na Dadu Milinovića voli slikati u teretani, a sada se pohvalio i slikama s plaže u Stonu i moramo priznati da je nadmašio i Dadu Milinovića, s ovim tijelom i Ilčića bi mogao nagovoriti da umjesto da živi demokršćanstvo, malo živi s njim. 

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!