Ostani doma
Novosti / Hrvatska

ni vodu nakon velike nužde nisu povukli

Gosti iz pakla: nizozemski turisti uništili apartman, a iznajmljivačici poručili: 'Dužni ste čistiti za nama'

Gosti iz pakla: nizozemski turisti uništili apartman, a iznajmljivačici poručili: 'Dužni ste čistiti za nama'
Facebook (Apartmani, sobe... Hrvatska (iznajmljivanje)

'Rezime: potrgan kuhinjski bojler, kuhinjska pipa, kuhalo za vodu, frižider, ostavljeni stari njihovi ručnici, novi naravno uzeti, potrgane zavjese, uništena polica u kupaonici, a sliku wc-a neću staviti jer ni vodu nakon velike nužde nisu povukli', napisala je iznajmljivačca

Gosti iz pakla: nizozemski turisti uništili apartman, a vlasnici stana poručili: 'Dužni ste čistiti za nama'

Odnos iznajmljivača i gostiju u apartmanima često zna biti kompleksan, što ponekad zbog iznajmljivača koji ne ulažu ništa u svoj stan, a traže previše novaca, što zbog gostiju koji ponekad nemaju nikakve manire i ostavljaju nered i oštećuju tuđu imovinu.

U sljedećem tekstu donosimo vam iskustvo jedne iznajmljivačice apartmana s nizozemskim turistima koji su joj uništili stan, ostavili kaos i usmrđenu hranu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema riječima ove gospođe iz Istre, njezini su gosti bili nezainteresirani za držanje kućnog reda, a iza sebe su ostavili – popriličan nered. Na FB stranici 'Apartmani, sobe... Hrvatska (iznajmljivanje)' objavila je sramotne fotografije svojeg apartmana nakon odlaska nizozemske obitelji. Sve fotografije možete pogledati u priloženoj fotogaleriji i na OVOM LINKU.

"Gosti iz pakla… i više od pakla… Samo ću staviti slike apartmana nakon njih… Kada sam ih upozorila na kućni red, dobila sam odgovor da ih to ne zanima… da smo dužni čistiti za njima..."

(Foto: Facebook)

"Gosti su iz Nizozemske, gdin i gđa Van Mil sa petero djece. Rezime: potrgan kuhinjski bojler, kuhinjska pipa, kuhalo za vodu, frižider, ostavljeni stari njihovi ručnici, novi naravno uzeti, potrgane zavjese, uništena polica u kupaonici a sliku wc-a neću staviti jer ni vodu nakon velike nužde nisu povukli, izgorena tavica sa slike itd itd...  Pozdrav iz Istre...", napisala je iznajmljivačica.

Preporučujemo ti još sadržaja

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!