Ostani doma
Novosti / Hrvatska

stravični slučaj

Svjedoci pokušaja silovanja u Dugavama opisuju za RTL što se događalo: 'Žena je zapomagala, zvala je u pomoć. Bilo je baš jezovito'

'Žena je bila sva izbezumljena, tresla se, sjela je na ulicu nije znala uopće za sebe', opisuje svjedokinja ovog strašnog slučaja

Zagrepčani su zgroženi pokušajem silovanja u Dugavama koje su uspjeli spriječiti! Muškarac, azilant iz obližnjeg hotela Porin,  davio je 40-godišnju ženu i prijetio joj skalpelom pokušavajući je odvući u podrum zgrade.  Uz pomoć stanara za dlaku je izbjegla silovanje, a napadač je uhićen!  Sa potresenim svjedocima strašnog događaja razgovarala je Ružica Đukić. 

Nedjelja, osam sati ujutro. Nitko od stanara ove zgrade nije mogao ni slutiti što će se sve događati tog jutra.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ja sam vidjela to, on je nju još držao za kosu, jako ju je čupao, šamarao. Ja nisam vidjela taj skalpel ili što je on već imao. Ona je rekla da ga je on imao, da je njoj to u stubištu  s tim skalpelom oko vrata mahao oko glave", priča Lidija Brnad, svjedokinja događaja.

Muškarac, tražitelj azila koji je od travnja smješten u hotel Porin, pratio je 40-godišnju ženu koju je potom u ulazu ove zgrade pokušao i silovati. 

"Ppokušao ju je silom odvesti dolje u podrum. Ona se pokušavala njemu othrvati izaći iz zgrade i onda je vikala jako glasno upomoć, upomoć. Na to smo mi izašli svi van tko je bio ovdje", priča Lidija. 

"Žena je zapomagala, zvala je u pomoć. Bilo je baš jezovito. Onda je nas par susjeda, istrčalo van i tu je bio taj imigrant kada je vidio da smo izašli onda je počeo trčati i bježati", priča Krešimir Prusec, svjedok događaja.

"Žena je bila sva izbezumljena, tresla se, sjela je na ulicu  nije znala uopće za sebe", opisuje Lidija Brnad. 

Uskoro je došla i hitna pomoć jer je nesretna žena imala ozljede na vratu te je bila u šoku. Policija je prema fotografiji jednog od susjeda ubrzo pronašla i privela 27-godišnjeg Afganistanca kojem je određen i jednomjesečni istražni pritvor. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!