Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Čak 1.059 posto

Rimčeva tvrtka među deset najbrže rastućih u Srednjoj Europi: 'Ovo mora da je neka masonska zavjera'

Rimčeva tvrtka među deset najbrže rastućih u Srednjoj Europi: 'Ovo mora da je neka masonska zavjera'
Petar Glebov/PIXSELL

Na Deloitteovoj listi 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u Srednjoj Europi čak je osam hrvatskih, od kojih je na najvišem mjestu Rimac Automobili s rastom od čak 1.059 posto

Na ljestvici je prvo mjesto zauzela češka tvrtka za on-line rezervacije letova Kiwi.com, koja ima nevjerojatnih 7.165 posto rasta prihoda u ovoj godini, javlja Poslovni dnevnik.

Tvrtka Rimac Automobili, koja razvija i proizvodi električne automobile visokih performansi, nalazi se na desetom mjestu, s rastom od 1.059 posto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osnivač, vlasnik i čelnik tvrtke Mate Rimac na Facebook profilu je ironično prokomentirao plasman na listi. "Ovo mora da je neka masonska zavjera", našalio se Rimac.

Na lanjskoj ljestvici Rimčeva tvrtka bila je 20., a ove je godine otvorila više od stotinu novih radnih mjesta i zaslužna je za najveću pojedinačnu investiciju u tehnološku kompaniju u Hrvatskoj. Kinezi su, naime, uložili 30 milijuna eura. 

Još se sedam hrvatskih tvrtki nalazi među 50 najbrže rastućih, i to Code Consulting (23.), Telum (25.), Profico (28.), Undabot (35.), Hangar18 (40.), Gauss (45.) te Infinum (49.).

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!