Novosti / Hrvatska
"ne izručujte me hrvatskoj"

Todorić pušten na slobodu, platio je jamčevinu od 100 tisuća funti! Sljedeće ročište 2018. Nakon izlaska na slobodu poručio: 'Ovo je mala pobjeda'

Osnivač Agrokora pušten je na slobodu uz jamčevinu od 100.000 funti

U 9 sati i četiri minute po lokalnom vremenu Ivica Todorić pozvan u Charring Cross policijsku stanicu u Londonu gdje je i uhićen po Europskom uhidbenom nalogu. U policiju je došao u pratnji svojih britanskih odvjetnika. 

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Učitaj nove događaje ()

Todorić objavio novi post: 'Nisam se skrivao'

Nakon što se danas sa svojim odvjetnicima predao londonskoj policiji u postaju Cherring Cross, Ivica Todorić je objavio novi post na svom blogu u kojem je pojasnio svoje postupke. 

Više pročitajte OVDJE.

Otkriveno na što je sve Todorić morao pristati na ročištu u Londonu

Ugledna novinska agencija Reuters objavila je opširno izvješće s ročišta na londonskom sudu na kojem je Ivica Todorić, nakon što se usprotivio izručenju Hrvatskoj, pušten na slobodu.

Više pročitajte OVDJE.

Uspon i pad Todorića: kako je od najvećeg poduzetnika na Balkanu postao natraženiji bjegunac

Bio je najmoćniji čovjek na Balkanu. Voljeli su ga i političari i sportaši, ali i djeca koju je znao pomagati. I savjetovati.

Priču o Ivici Todoriću donosi Potraga. Pogledajte je OVDJE.

Todorić izašao iz suda: 'Drago mi vas je vidjeti, idem doma! Ovo je mala pobjeda, sada sam građanin Londona'

Ivica Todorić izašao je iz suda: "Drago mi vas je vidjeti, idem doma! Ovo je mala pobjeda, sada sam građanin Londona".

Više pročitajte OVDJE.

Ivica Todorić pušten je na slobodu

Ivica Todorić pušten je na slobodu uz mjere opreze. Platio je 100.000 funti jamčevine.

Iznos jamčevine 100 tisuća funti, sljedeće ročište 10. travnja

Kako javlja reporter RTL-a Goran Latković, jamčevina za puštanje Todorića na slobodu je 100 tisuća funti. Sljedeće ročište je 10. travnja.

Reuters: Todorić se protivi izručenju u Hrvatsku!

Britanska novinska agencija Reuters objavila je u utorak da je uhićeni osnivač Agrokora Ivica Todorić pred londonskim sudom rekao da se protivi izručenju Hrvatskoj.

Todorić (66) je uhićen u utorak ujutro prema uhidbenom nalogu koji su objavile hrvatske vlasti, objavila je londonska Metropolitanska policija, dodajući da bi se Todorić kasnije u utorak trebao pojaviti pred Westminsterskim magistratskim sudom.

Todorić bi se kasnije tijekom dana trebao pojaviti pred sudom

Londonska Metropolitanska policija priopćila je u utorak na svojim internetskim stranicama da je osnivač Agrokora Ivica Todorić (66) jutros uhićen, te da bi se kasnije tijekom dana trebao pojaviti pred sudom. 

Ivicu Todorića jutros su uhitili pripadnici postrojbe za izručenja Metropolitanske policije prema uhidbenom nalogu koji su objavile hrvatske vlasti. Todorić bi se kasnije u utorak trebao pojaviti pred Westminsterskim magistratskim sudom, objavila je policija.

Vladimir Terešak za RTL: 'Postoji velika mogućnost da će sud odrediti jamčevinu i tada je Todorić na slobodi'

"Ako Todorić dođe u Hrvatsku koliko je meni poznato ima određen istražni zatvor po točki 2., utjecaj na svjedoke, no s obzirom na Europski uhidbeni nalog koji je izdan vjerujem da će Županijski sud u Zagrebu tu odluku  mijenjati i odrediti mu istražni zatvor i po točki jedan, odnosno opasnost od bijega", rekao je Vladimir Terešak za RTL. Više pročitajte OVDJE.

 

Orsat Miljenić za RTL: 'Predaja Ivice Todorića šalje lošu poruku'

"Mogu načelno reći da sam zadovoljniji kad se bilo kojeg bjegunca uhiti nego kad sam odlučuje kad će se i gdje će se predati. To šalje lošu poruku", rekao je Miljenić za RTL. Više pročitajte OVDJE

 

Učitaj prethodne događaje

Reci što misliš!