Novosti / Hrvatska

još jedna afera

Razotkriveno tajno bogatstvo Tomislava Karamarka: bivši šef HDZ-a u imovinskoj kartici prešutio nekretnine vrijede milijune kuna?

Karamarko je u posjedu polovice vile koja se prodaje za 1,5 mil. eura. Osim toga ,povezuje ga se sa stanom na Zelenjaku, garažom na Dobrom dolu…

U novom broju Nacional tvrdi da je u posjedu ekskluzivnih dokumenata koji otkrivaju da je bivši predsjednik HDZ-a i nekadašnji prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko lagao u imovinskoj kartici i prešutio nekretnine milijunske vrijednosti.

Tako oni tvrde da su u posjedu kupoprodajnih ugovora, grutnovnig izvadaka i posjedvonih listova koji dokazuju da je Karamarko u posjedu polovice vile koja se prodaje za 1,5 mil. eura.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim toga povezuje ga se sa stanom na Zelenjaku, garažom na Dobrom dolu… “Dobre duše pomogle su nas usmjeriti u istraživanju, čini se nakon što su se počele nazirati Karamarkove povratničke ambicije”, napisao je urednik Nacionala Berislav Jelinić.

Karamarko je u Katastru Grada Zagreba upisan je kao osoba koja se nalazi u posjedu polovice najmanje milijun i pol eura, odnosno oko 12 milijuna kuna, vrijedne vile u elitnom zagrebačkom naselju Bukovcu. Tu su dosad potpuno nepoznatu informaciju, uz prateću dokumentaciju, Nacionalu dostavile osobe koje su s tim bile upoznate najmanje dvije godine, otkriva Nacional.

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!