Ostani doma
Novosti / Hrvatska

'PODIGNUT ĆU KAZNENU PRIJAVU'

Procurio goli selfie zastupnika HDZ-a?: 'Smjestili su mi jer sam glasao protiv Istanbulske'

Procurio goli selfie zastupnika HDZ-a?: 'Smjestili su mi jer sam glasao protiv Istanbulske'
PIXSELL

Ova "seksualna afera“ pristiže samo dvadesetak dana nakon što se u poprištu javnosti našao kontroverzni Franjo Lucić, također zastupnik HDZ-a

"Očekivao sam da ću biti izložen napadima zbog svojih stavova protiv Istanbulske konvencije, ali mi nije bilo ni na kraj pameti da netko može ići ovoliko daleko“, kazao je za Vijesti.hr saborski zastupnik HDZ-a Ivan Ćelić osvrnuvši se na fotografiju koja je prije nekoliko dana na adrese vodećih hrvatskih redakcija pristigla s anonimne e-mail adrese.

Naime, radi se o prilično šokantnoj fotografiji uz koju je pošiljatelj priložio i opis naglasivši kako je na njoj nedvojbeno vidljiv Ćelić koji posve gol pred ogledalom snima selfie.

Anonimni pošiljatelj tvrdi pritom u svojoj poruci kako je degutantno da se osoba poput Ćelića javno predstavlja kao konzervativac koji stoji na braniku obiteljskih, kršćanskih i tradicionalnih vrijednosti, a fotografira se gol.

Ivan Ćelić je, podsjetimo, nedavno u Hrvatskom Saboru bio jedan od četrnaestorice HDZ-ovaca koji su glasovali protiv ratifikacije Istanbulske konvencije

Za komentar smo se obratili i HDZ-ovcu koji nije bio posebno rječit, već je samo dodao kako je riječ o fotomontaži te da će podignuti kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja.

"Širenje te vulgarne montaže očito nekoga zabavlja, ali meni i mojoj obitelji to nije niti zabavno niti smiješno. Sasvim sigurno ću podignuti prijavu protiv nepoznatog počinitelja“, kazao je za Vijesti.hr Ćelić.

Napomenimo i to da ova "seksualna afera“ pristiže samo dvadesetak dana nakon što se u poprištu javnosti našao kontroverzni Franjo Lucić, također zastupnik HDZ-a.

Naime, tada je portal Net.hr objavio ekskluzivne fotografije na kojima je, kako su naveli, vidljiv Lucić koji je prije nekoliko mjeseci navodno u luksuznom grčkom hotelu snimao selfije te pružao oralni seks nepoznatoj ženskoj osobi.

Lucić, koji je inače i šef županijskog HDZ-a u Požegi i zamjenik županu Alojzu Tomaševiću koji je pak završio pod optužnicom zbog sumnje da je prema supruzi Mari izvršio obiteljsko nasilje, govorio je tada kao i Ćelić - da se radi o fotomontaži kojom ga se želi kompromitirati.

U nastavku pogledajte spomenutu fotografiju.

Osobi s fotografije, bio to Ćelić ili ne, zaštitili smo identitet i skrili eksplicitne dijelove tijela kako nikoga, pa eventualno ni zastupnika Ćelića ne bismo izvrgnuli sramoti ili doveli u pitanje njegovu čast i dostojanstvo, a naročito pošto isti tvrdi kako je riječ o montaži te da će o svemu obavijestiti DORH.

Inače, Ćelić je rođen 1976. u Metkoviću i završio je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu te radi kao doktor medicine.

Podsjetimo, od HDZ-ovaca protiv Istanbulske konvencije osim Franje Lucića i Ivana Ćelića glasovali su još: Milijan Brkić, Ante Babić, Stevo Culej, Marija Jelkovac, Antun Kliman, Miro Kovač, Tomislav LIpoščak, Davor Lončar, Davor Ivo Stier, Ivan Šipić, Petar Škorić i Miroslav Tuđman.

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!