Novosti / Hrvatska

Nakon noći u Kulmerovim dvorima

Prvo jutro na slobodi: Todorić nahranio golubove, sredio frizuru pa poručio: 'Na redu je akcija'

Pitali smo ga koji su mu sljedeći potezi na što je Todorić kazao kako je na redu akcija

Nakon što se vratio iz Remetinca i nakon prve prospavane noći u Kulmerovim dvorima Ivica Todorić vratio se svojim uobičajenim navikama. 

Najprije je nahranio golubove na Trgu fra Grge Martića, a na pitanje kako je protekla prva noć u Kulmerovim dvorima, odgovorio je: "Ja se svugdje dobro snalazim".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pitali smo ga koji su mu sljedeći potezi na što je kazao kako je na redu akcija. "Ja sam uvijek spreman za akciju", poručio je Todorić te dodao kako ćemo akciju o kojoj govori uskoro svi moći vidjeti.

Sredio frizuru

Potom se uputio u svoj omiljeni frizerski salon na uglu Bauerove i Martićeve ulice. Pilikom dolaska u salon Todorić se srdačno pozdravio s Ivicom Mudrinićem.

"Kakvo je stanje? Dobro da si se vratio", kazao je Mudrinić Todoriću nakon što su se zagrlili.

Potom se pozdravio i sa svojim dugogodišnjim stilistom Zokijem te sjeo na frizersku stolicu.


 

Ivica Todorić

Po izlasku iz istražnog zatvora kazao je kako su prijatelji skupili novac za jamčevinu. Teško je bilo za vjerovati da čovjek koji je imao milijarde i živio u dvorcu, posjedovao helikopter, otok, svoje lovište, da sada nema 7 i pol milijuna kuna koliko mu je sud odredio za jamčevinu. Podsjećamo, u utorak je uplaćena jamčevina za Ivicu Todorića u iznosu od milijun eura, odnosno oko 7,5 milijuna kuna nakon čega je Todorić izašao iz Rementinca u kojem je boravio 13 dana.

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!