Ostani doma
Novosti / Hrvatska

BRUTALNO ZLOSTAVLJANJE

VIDEO Članovi Levijatana banuli na vrata muškarcu koji je divljački mlatio pse: 'Sve nam je priznao'

VIDEO Članovi Levijatana banuli na vrata muškarcu koji je divljački mlatio pse: 'Sve nam je priznao'
Facebook (Pokret "Levijatan" - STOP nasilju nad životinjama)

Htjeli su od njega čuti što ga je nagnalo da neljudski pretuče psa

Nakon što se Facebookom priširila uznemirujuća snimka, navodno iz Postinja Donjih kod Muća, na kojoj muškarac uz psovke zlostavlja svoje pse, reagirali su i aktivisti Levijatana, fondacije za zaštitu zlostavljanih životinja.

Htjeli su od njega čuti što ga je nagnalo da neljudski pretuče psa, no nije pokazao mnogo grižnje savjesti zbog svoga čina, obajvili su na svojem Facebooku snimku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Priznao je krivnju, ali tvrdi da je “iskočio iz svoje kože prvi puta u životu”, a iako je u početku bio drzak prema članovima Levijatana, smirio se nakon njihova upozorenja.
"Fondacija Pokret Levijatan će surađivati s policijom na podizanju kaznene prijave protiv počinitelja sa snimke, a radi počinjenja kaznenog djela iz čl. 205. Kaznenog zakona Republike Hrvatske”, objavili su članovi Levijatana na svojm Facebook profilu.

Podsjetimo, iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske kazali su nam ranije da su dobili prijavu o zlostavljanju psa na području Postinja Donjih ili Muća: "Dobili smo i nekoliko desetaka slika te smo sve proslijedili nadležnoj policijskoj postaji koja provjerava navode".

U večernjim satima su potvrdili da je doveden muškarac koji se dovodi u vezu sa snimkom mučenja životinja objavljenom na društvenim mrežama te da slijedi kriminalističko istraživanje. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!